Любовни хроники: Хайди и Франц Бекенбауер


Любовни хроники: Хайди и Франц Бекенбауер
Снимка: Getty Images

Само преди няколко дни футболният свят сведе глава, за да почете паметта на Франц Бекенбауер, който почина на 78 години. Милиони фенове и колеги по света го наричаха Кайзера – прозвище, което го описва толкова добре, защото Франц е на върха навсякъде, където отиде, и при всичко, с което се захване. Дори в любовта.

Вижте още: Любовни хроники: Брус и Ема Уилис

Германската спортна звезда, който е широко смятан за един от най-великите играчи на всички времена, има зад гърба си 3 брака от по няколко десетилетия. Днес обаче ще обърнем внимание на любовта му с последната му съпруга – Хайди, която остана вдовица на 7 януари.

Докато Хайди Бекенбауер може да е най-известна като третата съпруга на Франц Бекенбауер, животът ѝ е далеч по-интересен отвъд това кратко описание. Тя е бизнесдама, майка и филантроп, която е извървяла своя път заедно с емблематичния футболист.

Хайди Бурместър се запознала с Франц през далечната 1999 година, докато той още бил женен за втората си съпруга Сибил. По това време Хайди работила като секретарка за Байерн Мюнхен. Любовта пламнала толкова бързо, че през 2000 година двамата посрещнали на бял свят първото си дете – Джоел.

Вижте още: Любовни хроники: Иван Вазов и Атина Болярска

Интересен факт е, че Франц се развежда с втората си съпруга чак през 2004 година, макар отдавна да не били заедно, за да се ожени на Хайди през 2006 година. През 2007 година двамата станали родители на второто им общо дете – Франческа.

Отвъд звездния блясък, Хайди се фокусирала върху изграждането на собствената си кариера. Тя основава и ръководи „HB28 Design“ - успешна фирма за интериорен дизайн, демонстрираща нейния артистичен усет и бизнес проницателност. Набитото ѝ око за естетика са ѝ спечелили клиенти като Филип Лам и Михаел Балак, което допълнително затвърдило репутацията ѝ в индустрията.

Историята на Хайди обаче не се определя само от професионалния успех. Като мащеха на петте деца на Бекенбауер, тя прегърнала ролята си с топлина и отдаденост. Успяла да заформи тясна връзка с всяко дете, създавайки усещане за единство и семейство в тяхното смесено домакинство. Техните публични изяви често изобразявали картина на истинска привързаност и взаимно уважение, доказателство за невероятния характер на Хайди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама