Любовни хроники: Стинг и Труди Стайлър


Любовни хроники: Стинг и Труди Стайлър
Снимка: Getty Images

Дълготрайните бракове в шоу индустрията не са често срещани, но със сигурност не са невъзможни. Стинг и Труди Стайлър знаят това от „първа ръка”, тъй като са заедно повече от три десетилетия.

Родена през януари 1954 година, Труди Стайлър е английска актриса, режисьор и продуцент, която е учила в театралното училище в Бристол и е известна с участието си в „Kelly Monteith“, „Empire“ и „Falling Water“. Разбира се, бракът ѝ със Стинг също ѝ носи популярност.

ЛЮБОВНИ ХРОНИКИ: КЕМАЛ АТАТЮРК И МИТИ КОВАЧЕВА

Двойката се срещнала за пръв път през 1982 и било любов от пръв поглед. По това време Стинг все още бил женен за първата си съпруга Франсис Томелти, която била и приятелка на Труди. Разбира се, аферата им била критикувана, но любовта им издържала изпитанието на времето.

Двамата се оженили на 20 август 1992 година и оттогава са заедно. Стайлър веднъж призна в свое интервю, че тя и съпругът ѝ са много заети хора, което правило нещата интересни. Актрисата се разбира и с по-големите деца на Стинг от първия му брак и дори са прекарали заедно „невероятни“ и „смешни“ коледни празници.

Първото дете на Стинг и Труди, Бриджит „Мики“ Съмнър, е родена през 1984 година и в момента е актриса – участвала е в „Произведено в Америка“ и „Битката на половете“. Второто дете на двойката, Джейк, се присъединил към семейството през 1985 и в момента е модел и режисьор. Работил е с известни музиканти като Бруно Марс и Деймиън Марли.

Елиът, третото дете на Стайлър и Стинг, е родено през 1990 г. Точно като известния си баща, тя става музикантка, но се подвизава под псевдонима Vaal. Последният ѝ албум "Nosferatu" беше издаден през 2019 г.

Джакомо е най-малкото дете на двойката - роден през 1995 година. Той решава да тръгне по стъпките на майка си и става актьор. Един от най-популярните филми, върху които е работил досега, е „10 000 светци“, в който участва и Итън Хоук.

Въпреки че Стинг има голямо семейство, интересен факт е, че той никога не е възнамерявал да има деца, тъй като всички те са били случайности – „най-щастливите инциденти“ в живота му, както самият той казва, тъй като всички са се превърнали в забележителни хора.

Докато Стинг определено е по-известният човек във връзката, Труди също е постигнала много в живота си. Освен кариерата си в шоу индустрия, тя е назначена за посланик на УНИЦЕФ през юли 2004 г. Една година по-късно Труди Стайлър получи хуманитарната награда „Дани Кей“ за ангажимент към организацията - най-високото отличие, което може да получи посланикът на УНИЦЕФ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама