Любовни хроники: Уил Смит и Джейда Пинкет


Любовни хроники: Уил Смит и Джейда Пинкет
Снимка: Getty Images/Guliver

Връзката на Уил Смит и Джейда Пинкет Смит е една от най-дългите в Холивуд. Двойката е женена вече 25 години. Но отношенията им далеч не са обикновени. След повече от две десетилетия заедно, семейство Смит разкри, че бракът им е отворен, което означава, че могат да излизат с различни хора, но се обичат все така пламенно.

Уил и Джейда се срещат за първи път през 1990 - той е на 22, а тя на 19. Уил получил главна роля в сериала „The Fresh Prince of Bel-Air“, а младата актриса се явила на прослушване за ролята на негова приятелка. За съжаление, Джейда не получила ролята заради ръста си, тъй като Уил бил много по-висок от нея.

5 години по-късно те започнали да излизат като двойка. По това време актьорът се развел с първата си съпруга Шери Зампино, която през 1992 роди син Трей. Въпреки че Уил не искал развода, след като срещнал Джейда, той осъзнал, че съпругата му не е човекът, с когото трябва да бъде.

Година след като започнали връзката си, Уил и Джейда се сгодили. Бракът станал официален през 1997, но тогава Джейда била бременна в 3-тия месец, чувствала се много зле и дори искала да се откаже.

През 1998 двойката посрещнала първия си син Джейдън, а през 2000 се родила и дъщеря им Уилоу. И двете деца по-късно се появявали във филми заедно с баща си. Джейдън последвал стъпките на родителите си в актьорството и пеенето, а Уилоу е привлечена от модната индустрия.

Уил е споделял, че връзката му с Джейда е започнала като традиционна и моногамна, но в един момент двойката се почувствала нещастна и решили да промени формата на комуникация. Те започнали да се появяват на публични места с други партньори, но това не означавало, че са разведени, а просто нов формат на връзката им, колкото и нетрадиционно да изглеждало. Това беше взаимно решение, тъй като и двамата били на мнение, че „бракът не може да бъде затвор“.

През 2020 Джейда потвърди слуховете, че има връзка с американския музикант Август Алсина от около 5 години. Тази афера се случила по времето, когато тя и Смит били разделени.

„Просто исках да се чувствам добре, отдавна не ми се беше случвало. Но не можеш да намериш щастието извън себе си“, споделя тя.

Въпреки отворения им брак, те все още са влюбени един в друг. Двойката не нарича връзката си брак, а по-скоро житейско партньорство. „Няма нищо, което може да се случи, че да не бъдем заедно и да не се обичаме“, каза веднъж Уил.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама