Мей Мъск на 74: Жените се срамуват на плажа, а на мъжете не им пука


Мей Мъск на 74: Жените се срамуват на плажа, а на мъжете не им пука
Снимка: Getty Images/Guliver

Синът ѝ милиардер, Илън Мъск, може да доминира в заглавията напоследък, но 74-годишната Мей Мъск го измести от светлината на прожекторите, след като стана най-възрастният модел на корицата на Sports Illustrated.

Дамата, която е успешен модел, автор, диетолог, майка и активист изглежда повече от невероятно по бански, присъединявайки се към Ким Кардашиян, певицата Сиара и изгряващия модел Юми Ну като лица на изданието за 2022 година. Мей носи цветен, жизнен и украсен с волани цял бански от Maygel Coronel и игриви обеци във формата на палма, а приказната фотосесия е заснета в Белиз.

„Първата ми реакция беше „Кой ще иска да снима 74-годишна жена на корицата си, особено по бански?” Но после помислих, че това ще накара други жени да се чувстват по-комфортно – не само тези над 70, но и тези в 20-те и 30-те си години.

Когато жените отиваме на плажа, ние сме някак срамежливи, притесняваме се от телата си, но мъжете се разхождат гордо, изглеждайки ужасно, и хич не им пука. Мисля, че и на нас не трябва да ни пука толкова много!

Преминах през различни етапи от живота си, в които бях отхвърляна, обиждана, разочарована и това просто отне от самочувствието ми. И така, сега съм на 74 и съм най-щастливата, която някога съм била. Не ми пука за дребни неща, спокойна съм, а и никой не ме обижда, защото… е, никой не иска да обижда една баба. Хората са наистина добри с мен на този етап, но защо трябва да отнеме толкова време?"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама