Наталия Кличко: Певица, майка на 3 и опора на Виталий Кличко


Наталия Кличко: Певица, майка на 3 и опора на Виталий Кличко
Снимка: Getty Images

Наталия Егорова Кличко е добре позната като жената до боксьора, превърнал се в кмет - Виталий Кличко. Тя е родена на 26 февруари 1974 година и в момента е на 48 години.

Мнозина знаят професионалния път на съпруга ѝ - трикратен световен шампион в тежка категория и първият с докторска степен, която му печели прякора „Dr. Ironfist” (бел. Ред. Д-р Железен юмрук). След като се оттегли от бокса, Виталий стана кмет на Киев в Украйна и заема длъжността от 2014 година.

ЛЮБОВНИ ХРОНИКИ: ВОЛОДИМИР ЗЕЛЕНСКИ И ЕЛЕНА КИЯШКО

Но коя е Наталия Кличко? Определено може да се каже, че тя е всестранно развита личност - певица, автор на песни, майка на 3 деца, а има и редица други професии зад гърба си. Омъжена е за Виталий повече от 20 години и по-точно от 1996 година.

Подобно на известния си съпруг, Наталия също е фен на спорта, макар и с различно поле на изява. Тя се е занимавала лека атлетика, но най-много успехи печели като тенисистка. Разбира се, паралелно с това е била и модел. Има издадени доста песни и албуми. От 2010 година Наталия работи в Консултативния комитет на Германската благотворителна фондация и Phytokids. Освен това, има и собствено студио за йога, наречено Luna Sound of Silence.

Украинското семейство има 3 деца - двама сина, Егор-Даниел и Максим, и дъщеря Елизавета-Виктория. Смята се, че нетната стойност на Наталия Кличко е между 4 и 5 милиона долара, а на Виталий – около 80 милиона. Тя е натрупала своето състояние като инфлуенсър в социалните медии, учител по йога, актриса и бизнесдама.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама
Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама