Неузнаваемата Дженифър Гарнър: Не ме бива да съм фалшива (СНИМКИ)


Неузнаваемата Дженифър Гарнър: Не ме бива да съм фалшива (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Дженифър Гарнър е меко казано неузнаваема за фотосесията си за новия брой на Allure. 51-годишната бивша съпруга на Бен Афлек изглежда доста далеч от обичайния си външен вид, носейки различни рокли и перуки. На страниците на изданието пък актрисата споделя трудностите с поддържането на граници заради „хубавата“ си личност.

Лилия Маравиля: Аз съм много крайна в емоциите си

Гарнър призна, че не може да поддържа фалшиво положителен външен вид в дните, когато има „чернота в душата“:

„Проблемът с „О, тя е толкова мила“ е, че когато съм поставила някаква граница, хората го мислят за много повече, отколкото всъщност е. Проблем е, когато ме разпознаят в ден, в който не съм толкова мила, нещо тревожи съзнанието ми. Мръщила съм се на хората, преди да успеят да се приближат до мен. Не съм перфектна и не мисля, че съм груба, но не ме бива да бъда фалшива. Аз съм отворена книга.“

Дженифър също открехна завесата за пътуването си през майчинството. Тя споделя децата Вайълет Ан, 17, Серафина Роуз, 13, и Самуел, 10, с бившия си съпруг Бен Афлек.

„Децата наистина ще разберат кои са и какви са, когато пораснат. Имам много вяра в децата си. Разбира се, не обичам всяко тяхно поведение, но и не мога да ги съдя, защото сме израснали различно – те под погледите на хиляди хора, колкото и да се опитвам да не е така.

Когато станах майка за първи път, беше ужас. Дъщеря ми не можеше да има свободна мисъл – бях я погълнала цялата. Бях кошмар за всички около мен.“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама