50-годишната Дженифър Гарнър разкрива тайната за здрава и красива кожа (ВИДЕО)


50-годишната Дженифър Гарнър разкрива тайната за здрава и красива кожа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Неостаряващата красавица на Холивуд Дженифър Гарнър може да се раздели с Бен Афлек, но никога не се разделя с чаровната си усмивка и младежки вид, макар че вече е на 50 години.

И ако нейните колежки в киноиндустрията се опитват да спрат стрелките на времето с хирургични интервенции и ботокс, то бившата жена на Бен Афлек е върл противник на подобни процедури.

Нещо повече, в свое интервю Дженифър Гарнър споделя, че децата ѝ до такава степен са свикнали с естествения ѝ вид, че често не могат да я познаят когато е с грим.

Вижте още: Джей Фонда: Не съм майката, която бих пожелала на децата си

Ето и част от съветите за красива кожа на Дженифър Гарнър:

"Най-доброто нещо, което може да направиш, за да изглеждаш млада на 50 години е да започнеш да слагаш слънцезащитни кремове на 20. Аз не излизах от вкъщи без такъв. Имах късмет, че прекарах младостта си в театъра, далеч от слънчевите лъчи"

Дженифър Гарнър има много силна връзка с майка си, когато актрисата била малко момиче тя й казала:"Лицето на една жена започва от челото и стига до гърдите. Никога недей да пестиш от кремове. Днес носиш лицето, което природата ти е дала, а утре това, за което сама си се погрижила"

Но какво точно означава това?

Дженър Гарнър, пояснява: "Няма значение каква марка кремове ползваш и колко са скъпи. Важно е кожата ти да е хидратирана през целия ден от лицето до деколтето включително".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама