30-дневно предизвикателство за всяка зодия – част 2


30-дневно предизвикателство за всяка зодия – част 2
Снимка: iStock/Guliver

Ако ежедневието ви се струва еднообразно и зимните месеци са ви "прегърнали" с рутината и сивотата си, може би е време да пробвате нещо различно. Чудите се какво? Ето няколко идеи, съобразени със зодиакалния ви знак.

(ПРОЧЕТЕТЕ ПЪРВАТА ЧАСТ ТУК!)

Везни: Йога предизвикателство

Везните имат сериозни проблеми с изслушването на хората около тях и примирението. Практикуването на йога в продължение на няколко седмици ще ги накара да успокоят малко страстите и да бъдат по-отворени и спокойни към обкръжението си.

Скорпион: Приложни изкуства или рисуване

Скорпионите като цяло са доста творчески и креативни хора и може би понякога се чувстват откъснати от това, за което сърцето им копнее (особено, ако работят в корпоративна среда). Курс по рисуване, графичен дизайн или дори литературни четения ще събудят дремещия творец в Скорпиона.

Стрелец: Сексуално предизвикателство

Стрелците са изключително страстен и сексуален знак и имат нужда да го показват, за да се чувстват добре в кожата си! Сексуалното предизвикателство може да се разглежда от различни ъгли, в зависимост от личните предпочитания – 30 дни носене на секси бельо, курс по pole dance или нещо по-пикантно в стил "50 нюанса сиво".

Козирог: Един месец турист в собствения град

Всеки човек обича да пътува, но Козирозите имат вроден авантюристичен дух и страст към непознатото. Затова им предлагаме в рамките на един месец да погледнат с други очи на града, в който живеят. Козирози, забравете за градския транспорт и навигацията, опитайте се да се загубите, посетете галериите и музеите, в които никога не сте били.

Водолей: Воден спорт

Звучи интересно предизвикателство за февруари, нали? Ще се учудите колко много възможности има – плуване, водна аеробика, водна топка и т.н.

Риби: Личен дневник или блог

Време е Рибите най-накрая да излеят душата си чрез писане. Това е чудесен начин за справяне с излишното напрежение, а пък и творческата им натура ще ги води сама в това начинание.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама