4 брутални истини за жената Скорпион


4 брутални истини за жената Скорпион
Снимка: iStock/Guliver

Скорпионът е осмият знак на зодиака, а Осми дом се свързва със секса, мистиката и цикъла на регенерация. Със своята склонност към всички гореизброени неща, женските Скорпиони са истински кралици на подземния свят. Личността им често остава криворазбрана поради тяхната интензивност и склонността им да бъдат резки. Скорпионите обаче са изключително емоционални и жадуват за интимност. Ето кои са истините, които ги превръщат в едни от най-интересните знаци.

1. Решителни и смели са

Решителността е една от най-известните характеристики на Скорпиона. Когато дамата, родена под този знак, иска нещо, тя просто си го взима. Е, може да се наложи да ужили няколко простосмъртни, но в крайна сметка те са били на пътя ѝ. Скорпионите се сблъскват с опасностите, без да се замислят и винаги са първите, които се впускат в трудни задачи.

НАЙ-ВАЖНИЯТ УРОК ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ ПРЕЗ НОЕМВРИ

2. Болезнено ревниви са

Скорпионите усещат целия спектър от емоции много интензивно, включително ревността. Те смятат, че тяхната решителност и интелигентност им дават право да получат всичко на този свят, и им е наистина трудно, когато трябва да преглътнат чужди постижения. За тях всичко е състезание – работата, любовта, дори и приятелствата.

3. Обичат да контролират всичко около себе си

Скорпионите обичат да държат контрола. Те наистина мислят, че знаят кое е най-доброто и хората в живота им често се оказват „под чехъла” на Скорпиона. Рядко пускат юздите и уви, често близките им се дистанцират заради тази им страст за надмощие.

4. Дълбоки, тъмни и мистични са

Жената Скорпион има загадъчна енергия, която е невъзможно да се пренебрегне. Тя е буйна -смесица от оптимизъм и страст, дълбочина и тъмнина. Дамите Скорпиони понякога се увличат по окултните, конспиративни теории и паранормалните дейности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама