4 зодии със съдбовна среща в първите дни на 2021


4 зодии със съдбовна среща в първите дни на 2021
Снимка: iStock/Guliver

Според астрологичните прогнози 4 знака ще бъдат изненадани от съдбовни срещи в първите дни на 2021 г. За някои от тях, тези срещи ще доведат до мимолетни връзки, но за други ще са началото на голяма промяна в живота им. Ето кои са тези зодии.

Дева

Заслужава да се отбележи, че съвпадът на Меркурий с Плутон, който ще е на 5 януари, ще окаже най-голямо влияние на Девите и Близнаците. Тези знаци ще погледнат по различен начин на връзката със сродните си души. Девите ще почувстват прилив на нови сили, които ще бъдат подхранвани от новите емоции на любовния фронт.

Близнаци

Близнаците ще почувстват силно желание да бъдат чути от близките си хора и това ще се случи от 10 януари, когато Меркурий е в съвпад със Сатурн. Именно от тази дата ще започне ясното формиране на желаната цел и целенасоченото движение на представителите на знака към нея. Възможни са неочаквани срещи и обаждания от човек от миналото, които могат да донесат желаното в бъдеще.

На 9 януари се очаква благоприятен аспект, свързан с Венера и Марс. Тази уникална планетарна енергия може да поднови отдавна изчезнали връзки или да генерира напълно нови и страстни запознанства в живота на Близнаците.

ТЕЗИ 4 ЗОДИИ НЕ ПРОЩАВАТ

Овен

За Овена Вселената е подготвила неочаквани срещи с по-нататъшното развитие на събитията. Възможно е през първата половина на януари този знак да изпита приятни емоции, свързани с общуването с противоположния пол.

Телец

Неочаквани възможности за развитие на по-нататъшни събития са възможни не само за Овена, но и за Телеца. На 9 януари повечето представители на тези знаци ще имат възможността да чуят желани за тях думи - признания за любов, страст, желание и прошка. Астролозите са убедени, че от 9-и януари ще започне зануляване на минали кавги и неприятни моменти.

Посочените по-горе знаци трябва да се възползват напълно от този период на благодат и да забравят старите си проблеми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама