6-те зодии, които най-много си пасват с Лъв в любовта


6-те зодии, които най-много си пасват с Лъв в любовта
Снимка: iStock/Guliver

Да обича себе си е нещото, което Лъвът прави най-добре. Честно казано, колкото и да се възмущаваме на огромното лъвско самочувствие, определено има какво да научим от тези крале на джунглата. А ето и кои са зодиите, които биха галили лъвската грива с финес и биха си паснали най-добре в любовен план с този огнен знак.

1. Водолей

Докато Водолеят може да бъде твърде вятърничав за огнения Лъв, това, което споделят, е страстта им към идеите. И Водолеите, и Лъвовете са доста самоуверени, благодарение на всичко, което притежават, и са склонни да се наслаждават на буен обмен на идеи, нещо като „брейнсторминг“ за двойки. Опасно става, когато и двамата знаят, че са прави (почти винаги) – тогава битката с егото може да бъде епична. За щастие, Водолеите са склонни да не приемат нещата твърде лично.

2. Везни

Лепилото, което свързва Везните и Лъвовете заедно, е добрият и скъп вкус. Заедно биха могли да се радват на най-фините неща в живота. И не става дума само за харченето на много пари, а за отдаване на признателност към изкуството, красотата и лукса. Независимо дали става дума за готвене заедно, или за изложба на съвременно изкуство, няма начин да не им достави удоволствие.

3. Лъв

Доста логично, нали? Всъщност, понякога те са единствените, които наистина разбират колко любов трябва да дадат и получат. Това е двойка, която ще разкрие истинското си Аз, ще успее да изгради нещо огромно, без нито един от двамата да губи от индивидуалността си.

5 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЖЕНАТА ЛЪВ Е ОБИЧАНА ОТ ВСИЧКИ

4. Овен

Наистина силен дует! Като огнени знаци, Овенът и Лъвът предпочитат грандиозни прояви на обич и уважават подхода на другия към романтиката. Не очаквайте неясни текстови съобщения със скрит смисъл по някое време на нощта. Овенът е директен и взима светкавични решения, когато харесва някого, а Лъвът отговаря по същия начин.

5. Стрелец

Физическата химия между Стрелец и Лъв пари! Тези двамата излъчват много енергия и кинетична любов, която наелектризира въздуха.Това означава гъделичкане в парка (всички останали могат да въртят очи, но това няма значение), уроци по бокс, гореща йога и, разбира се, много секс. Когато в крайна сметка си поемат дъх, тези двойки споделят чувство на оптимизъм и признателност.

6. Близнаци

Това е малко смел избор, но наистина има някакво тайнство в комбинацията между въздушен знак Близнаци и огнения Лъв. Близнаците са очарователни, флиртуващи и интелигентни. Плюс това, нямат нищо против да оставят партньорите си да поемат водеща роля. Естествената харизма и енергия на Лъва могат да задържат за дълго погледа на летящия Близнак. Тези двамата са млади по сърце и приключенски настроени, така че няма да им е скучно определено.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама