Годишен хороскоп за 2020 - Рак


Годишен хороскоп за 2020 - Рак
Снимка: iStock/Guliver

Началото на Новата година ще изисква от вас да сте по-внимателни във всичко, което правите, но най-вече в работата си. Януари ще ви посрещне с нелеки задачи. Именно тогава от вас ще се изисква да сте по-старателни в служебните си отношения. Крайният резултат ще зависи от вашето спокойствие, разсъдливост и дисциплина. Добре претеглените решения и душевното равновесие ще ви помогнат да изкачите нелекия път към върха.

През февруари ще бъдете очаквана опора за семейството си. Не подценявайте вашата роля за щастието на близките си. Ваши приятели също ще се нуждаят от вас. Март е време, в което да обърнете повече внимание на себе си. Времето, което сте отделили за другите през първите два месеца на годината, сега ще трябва да бъде наваксано, за да осъществите вашите лични желания и мечти. Не се чувствайте виновни за това.

От средата на април започва изключително благоприятен период за вас. Тогава ще намерите бързо и лесно разрешение на всичките си проблеми. Ще се наложи да бъдете по-последователни, но това едва ли ще ви коства особено усилие. Мислете за резултатите и така ще се вдъхновите. Май е добър месец за кратка почивка. Тогава е добре да спрете и да се замислите точно в коя посока искате да поемете. Не правете компромиси с желанията и мечтите си.

Юни и юли са вашите месеци за активна почивка. Не бягайте от компанията на приятели. Именно те ще направят преживяванията ви по-силни и запомнящи се. Самостоятелните представители на знака може да срещнат любовта на живота си. Някои от вас ще се осмелят да пробват силите си в екстремни спортове. Каквото и да правите, спазвайте правилата за безопасност. Август е добър месец за работа. Тогава може да изникне и възможност да закупите собствено жилище. Някои представители на знака ще се замислят дали да не създадат семейство.

През септември не намалявайте темпото. Това може да е време от изключително значение за развитието ви в кариерата. Бъдете готови за всякакви предизвикателства. Винаги имайте резервен план за действие. През октомври ще настъпи дългоочаквано време с намаляване на активността. Каквото и да правите - правете го бавно и спокойно. Тогава може да си подарите и кратка почивка със спа процедури.

През ноември някои от вас може да се замислят за смяна на работата. Започнете да оглеждате различни възможности в тази насока. В семейството ще цари хармония и разбирателство. Декември ще ви поднесе приятна изненада в служебно отношение. Бъдете готови за тръгване на път. Отделете си достатъчно време за близките. Те ще са на ваша страна винаги, когато имате нужда от това.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, а също превозни средства. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама