Любовен месечен хороскоп за февруари


Любовен месечен хороскоп за февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Дали от атмосферата покрай Свети Валентин, или пък заради наближаващите топли дни, февруари определено има какво да ви предложи! Въпросът е дали вие сте склонни да излезете от зоната си на комфорт, за да видите какво са ви подготвили звездите, или предпочитате да вървите по отъпкани пътеки.

Телец

Чувствате се изморени - и физически, и емоционално. Разбира се, това значи, че желанието ви за романтични стъпки през този месец клони към нулата. Ако ще влагате енергията си в нещо, направете го в хора, които истински цените, а не просто по задължение или за да „отбиете номера”.

Близнаци

Февруари се очертава като горещ месец в любовен план. Може да става дума за нова любов, колкото и да не ви се вярва. Понякога мисълта за промяна, за ново начало, за излизане от зоната на комфорт е много по-страшна от действителността. Вашите романтични жестове ще ви водят на невероятни места.

Рак

И при Раците нещата се нагорещяват! Бъдете смели и експериментирайте без притеснения. Не забравяйте, че всички събития и емоции през този месец са за добро, дори да не го усещате в момента по този начин. Дори ако някои идеи на половинката ви се струват твърде неподходящи, просто им дайте време.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ФЕВРУАРИ

Лъв

Нещата ще са доста интензивни за вас откъм емоции. Но дали те ще бъдат продиктувани от любов, зависи предимно от вас самите. Някои Лъвове ще имат суров сблъсък с реалността, което може да отключи доста грозна черта от характера им. Доверявайте се повече на интуицията си.

Дева

Нещата ще започнат да се движат с бясна скорост във връзката ви и просто трябва да ги ръководите леко! Ще ви бъде дадена свободата и способността да вдъхнете живот в едни отношения, които имат потенциал да се разгърнат в нещо до живот, нещо истинско.

Везни

Наслаждавайте се на романтичните срещи, но не забравяйте приоритетите си. Не се опитвайте да угодите на всички, да зарадвате хората около себе си, защото това ще ви изтощи емоционално и ще загубите много от собствената си енергия.

Скoрпион

Опитайте се да отделите повече време у дома. Насладете се на домашния уют, ще ви се отрази добре. А що се отнася до любовта, партньорът ви няма да има нищо против да прекарате няколко дни, сгушени под одеалото. Всъщност, нито има по-подходящ месец за „нищоправене” и гушкане от февруари?

Стрелец

Любовта е на ваша страна този месец. Емоционални и откровени разговори, чувствени моменти и преживявания, цветя и шоколад, както и други хубави неща - да, всичко това ще бъде ваше, така че му се насладете.

Козирог

Ще бъдете принудени да вземете много важни решения този месец. Трябва да си припомните как да се предпазите от нараняване и въобще да си дадете реална равносметка какво искате. Вие сте настроени мечтателски, а любовният ви живот става горещ, но може и да се опарите.

НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ ПАРТНЬОРИ ЗА КОЗИРОГ

Водолей

Този месец ще се окажете доста "заземени" в любовен план. С други думи, нищо интересно не се случва и трябва да отделите време, за да се насладите на уединението си. Работете с чара си, усмихвайте се повече. Любовта е на ваша страна, ако я оставите да си "работи".

Риби

Този месец ще бъде много романтичен за вас, само ако се фокусирате върху енергията между вас и партньора. Опитайте се да четете между редовете и да предвиждате настроенията му. Запитайте се дали наистина сте инвестирали достатъчно време и любов в половинката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама