Любовен уикенд хороскоп за 4-5 януари


Любовен уикенд хороскоп за 4-5 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този уикенд ще се наложи да положите доста усилия, за да върви връзката ви така, както искат. Стремите се към честно партньорство и комуникация, но първи ще трябва да започнете да градите тези мостове.

Телец

Разбирателството с половинката ще бъде подложено на изпитание. Избягвайте всички теми, които биха създали конфликти между вас, колкото и да ви се иска да „дълбаете”.

Близнаци

Нестабилност ще има и в любовния живот на Близнаците през първия уикенд от новата година. Няма място за паника, защото по-голямата част от промените, които се задават на фронта, са за добро.

Рак

Желанието ви да спорите ще надделее. Може би искате да се наложите, но не забравяйте, че понякога хармонията е по-важна от това да излезете победител. Бъдете внимателни с думите и действията си.

Лъв

Лъвовете ги чака доста спокоен и хармоничен уикенд. Ще ви бъде трудно да правите компромиси, но за сметка на това ще разполагате с тайни запаси от търпение, които ще компенсират.

Дева

Последното нещо, което ще искате да обсъждате с половинката си, е финансовото ви състояние. Ако има нещо, което искате да споделите – направете го. Особено, ако усещате, че то ви тежи и затруднява намирането на спокойствие.

Везни

Бурен уикенд с интересни преломи очаква Везните. Ще има динамика, връзката ви ще се задълбочи. Социални контакти също няма да липсват, така че с две думи – няма да ви е никак скучно.

Скорпион

Деликатен въпрос, който излиза на повърхността, може да доведе до силно чувство на неудовлетвореност. Може би става дума за дете или желание за нов дом. Каквото и да е, обмисляйте добре действията си и внимавайте със силата на думите.

Стрелец

Тези от вас, които нямат сериозна връзка, имат шанс да срещнат някой специален, стига да покажат интерес и да не се държат надменно. Бъдете отворени за нови възможности.

Козирог

Възможно е да настъпи неочакван обрат в плановете ви, особено ако са били свързани с пътуване. За щастие, с партньора ще бъдете в състояние да се справите със създалата се ситуация.

Водолей

В хаос на емоции могат да попаднат и Водолеите. Комуникацията е от решаващо значение. Помислете за вашите приоритети и не отлагайте разговора с половинката.

Риби

Може да се окаже, че е доста трудно да постигнете съгласие относно общите ви пари. Запазете търпение един към друг, ако не стигнете до решение, което да удовлетворява и двама ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама