Месечен хороскоп за октомври 2019


Месечен хороскоп за октомври 2019
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новия месец ще бъдете в бойно настроение и ще сте изпълнени с нови идеи. Това няма как да не окаже положително влияние на професионалното ви развитие. В първите дни на периода не отказвайте покани за бизнес мероприятия. Тогава ще имате възможност да се запознаете с важни хора и да представите идеите си. В същото време са възможни разногласия с партньора ви, който няма да разбере защо е необходимо да отделяте толкова много време на работата си. Намерете баланса и направете така, че времето, прекарано с любимия ви човек, да бъде наситено с приятни емоции. В средата и края на месеца ще трябва да направите някои компромиси, свързани с отношенията ви. Сега няма да имате нужда да изостряте проблемите. Колкото и сериозни да изглеждат разногласията, те лесно ще бъдат преодолени и забравени.

Телец

Месец октомври ще бъде успешно и спокойно време за представителите на вашия знак. Каквито и препятствия да имате пред себе си, те ще бъдат лесно и бързо преодолявани. Събитията в професионалната област ще се развиват във ваша полза. Първата седмица на периода е успешно време да прокарате своите идеи и да направите сериозни предложения за промяна в работата. В личен план ви очаква спокойствие и хармония. В средата на месеца отделете време, за да подобрите своето здравословно състояние. Нека застудяването не ви отказва от поддържането на физическата ви активност. Може да изберете нова и забавна дейност като танци, които да поддържат тонуса ви през студените дни. Самостоятелните представители на знака ще имат интересна авантюра в края на месеца.

Близнаци

Октомври е време, в което да погледнете напред. Оставете миналото на спокойствие и не се потапяйте в носталгия за него. Още през първите дни на октомври ще имате възможност да се развиете в професионалната сфера. Наложете си да бъдете по-активни. Сега вашата инициативност ще се цени високо. В личен план може да преживеете някои изненади. Не забравяйте, че каквото и да се случи, то най-често е за добро. Не се опитвайте да върнете някого, с когото отношенията са се изчерпали. В края на месеца е добре да си подарите кратка почивка. Най-добре посетете чужда държава, където досега не сте били. Ще имате нужда да обогатите сетивата си с нови впечатления.

Рак

Октомври е време за любов за представителите на знака Рак. Времето за чудене и за лутане приключва и самите вие ще усетите нуждата от взимането на сериозно и важно решение, свързано с отношенията ви. Няма какво повече да искате от партньора си и сега може да гледате само напред. От ваша страна ще се очаква потвърждение за сериозността на чувствата ви. Бъдете искрени. Това ще се цени високо и ще остави дълготрайни благоприятни последици във връзката. В средата на периода не се колебайте да започнете обучение, свързано с повишаване на квалификацията ви. Ученето през целия живот е нещо, което ни поддържа млади и активни. Някои представители на знака може да постигнат нови професионални върхове. Не бягайте от щастието си.

Лъв

Това е месец, в който ще ви се струва че сте изпуснали редица събития. Истината е, че съдбата ви подсказва, че трябва да поемете в друга посока. Опитайте се да си представите живота в ново направление. Някои представители на знака може да сменят не само местоработата си, но и попрището си. В личен план подкрепата на партньора ви ще бъде решаваща. Все пак ако тя липсва не преставайте да преследвате мечтите и целите си. Ако много силно желаете нещо, дори е непременно ще го постигнете. През целия период бъдете отговорни към здравето си. Хранете се със свежи продукти, отдавайте предпочитание на зеленчуците и не забравяйте за благоприятното влияние на движението. Когато се почувствате тъжни или неуверени, просто излезте на разходка. Краят на месеца ще ви зарадва с първите положителни промени - плод на вашите усилия.

12 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА МЪЖА ЛЪВ!

Дева

Октомври ще бъде месец на удоволствията за представителите на знака Дева. Очакват ви много приятни моменти в общуването интересни хора, приятели, роднини или любими. Опитайте се да ограничите това време до първата седмица на периода, тъй като след това служебните ви задължения ще изискат своето голямо внимание. През първата част на месеца се опитайте да не зависите от чуждото мнение. Много е лесно да се видят чуждите грешки, но сега ще имате нужда от повече вяра в себе си. А това никой не може да ви го отнеме. В средата на месеца не се колебайте да се втурнете в ново начинание. Разнообразието е това, което ще ви даде нови сили да се справите с всички въпроси, които стоят пред вас. Последните дни на периода посветете на отношенията ви с любимия човек. Намерете начин да организирате романтична почивка.

Везни

Очаква ви успешен месец. Първите дни на периода посветете на възстановяването на вашите емоционални ресурси и физически сили. Това е време, в което да се поглезите с малки покупки и да прекарате времето си така, както ви е приятно. Не пренебрегвайте любимите си занимания, именно от тях ще получите нужната ви утеха. Втората част на месеца ще се окаже успешна за професионалните дейности. Това време, в което да си поставите конкретни цели. Не се колебайте да заемате активна позиция по сериозните въпроси в работата ви. Проблемите в общуването преодолявайте с търпение и дипломатичност. Благоприятно време в личен план ще са последните дни на октомври - тогава с лекота ще могат да бъдат разрешени всички противоречия с партньора. Използвайте последните уикенди на октомври, за да си подарите романтика и любов.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ОБИЧАТЕ ЖЕНА ВЕЗНИ

Скорпион

Това е месец,в който трябва да излезете от себе си и своя начин на виждане, за да огледат безпристрастно обстановката около себе си. Съвсем спокойно може и да не го направите, но това ще ви остави във вакуума, в който сте се затворили и ще ви лиши от реалистичния поглед върху нещата. Истината е, че обстановката около вас не е толкова различна от това, което си представяте, но има важни моменти, в които не се ориентирате добре. Подбирайте добре съветниците си. Някои от тях може да имат сметка да останете заблудени. Не се страхувайте от истината. Тя може да бъде болезнена понякога, но ценността ѝ е безспорна. Средата на месеца е време за пробив в професионално отношение. Опитайте се да се представите в най-добрата си светлина. Последните дни на октомври посветете на подобряването на отношенията с половинката. Самостоятелните представители на знака могат да бъдат по-активни в търсенето на своята половинка.

Стрелец

Това е месец, в който да погледнете с други очи на света около вас и на вашия живот. Първите дни на месеца са добро време за промяна на навици и възгледи. Помислете добре какво ви носи сегашното положение и се опитайте да си представите какво би ви донесла една по радикална промяна. Ако сте самотни, се опитайте да бъдете по-толерантни към различията и несъвършенствата на другите. Периодът е подходящ за анализ и разделяне с вредните навици. Средата на месеца ще ви донесе неочакван възход в кариерното развитие. Някои представители на знака могат да очакват повишение. В края на месеца ще се натрупа умора, затова е добре да вземете превантивни мерки и да не допуснете тя да повлияе на здравето ви. Хранете се умерено и разумно, избягвайте алкохола и спортувайте.

Козирог

През този месец ви очакват съществени промени. Може да бъдете изненадани от поведението на хора, които сте познавали дълги години. Не губете време в чудене и в търсене на причината за това, а побързайте да се адаптирате към промените. Реагирайте спрямо това, което виждате сега, а не спрямо това, което е било в миналото. Много е важно да не прибягвате до обвинения и да не си позволявате да съдите някого. Времето променя всички. Намирането на добрия тон ще спаси важни отношения. Това се отнася както за работата, така и за личния ви живот. Много е важно да не забравяте, че понякога е хубаво да се премълчи. В средата на месеца ще бъдете възнагради с ново приятелство и връзки с хора, които може да са полезни за бизнеса ви. Все пак не правете компромиси с вашите ценности. Това е месец, в който ще премине успешно, ако проявите достатъчно гъвкавост и умения във воденето на преговори.

Водолей

Това е месец, в който може да разгърнете способностите си. Не отказвайте участия в събития, свързани с професионалната ви дейност. Възможно е да се почувствате претоварени, но това ще е вашият звезден миг и не е разумно да го пропускате. Ако имате възможност за обучение за повишаване на квалификацията  - непременно я използвайте. Време за лични отношения ще имате едва към края на месеца. Но и то ще трябва да бъде съобразено с професионалните ви задължения. При необходимата дисциплина ви очаква голям успех. 

Риби

През този месец ви очаква стремително израстване. Това се отнася за всички сфери на живота ви. Важното е да разграничите нещата - когато се занимавате със служебни въпроси - обръщайте внимание само на тях. Нека личният ви живот бъде предпазен от въпросите, свързани с работата. Средата на периода е добро време да обучение и търсене на нова насока за развитие. Това е време, в което да поставите вашите интереси за развитие над всичко. Помогнете си със здравословен начин на живот, движение, разходки, свежа храна и позитивно мислене. Ако попаднете в труден момент, дори насила си представете положителния развой на събитията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама