Много любов за една зодия за 17 септември

  • Много любов за една зодия за 17 септември
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.09.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Овен

Това е ден, в който ще може да постигнете чудеса. Трябва само да сте напълно праволинейни и да не се отклонявате със странични дейности от основните.

Телец

Днес ще сте господар на деня си. Каквото ви се иска - това може да правите. По някакъв начин ще избягате от светлината на прожекторите.

Близнаци

Този вторник ще имате свободата сами да решите с какво да се заемете. Тъй като ще ви върви като по вода, може да отменете някои от по-сложните задачи.

Рак

Това е ден, който може да допринесе за по-доброто ви финансово състояние. Бъдете настоятелни при постигането на целите, които сте набелязали.

Лъв

Това е добър ден за връщане на дългове. Също така може да се заемете с разчистване на дома или работното ви място от излишни вещи.

Дева

Съзнанието ви днес ще е насочено към любовните въпроси. Ще имате способността да взимате верни и разумни решения, неподвластни на емоциите.

Везни

Може да се каже, че това е вашият ден. Действайте смело и безкомпромисно, дори в сфери, в които не сте се чувствали много сигурни.

Скорпион

Очаква ви успешен ден. Сега вашите идеи ще бъдат приети благосклонно. Не се колебайте да давате предложения.

Стрелец

Денят очертава неясни планове. Проверявайте всичко, което правите по няколко пъти. Избягвайте поемането на инициатива.

Козирог

Днес смело може да си намисляте желания. Каквото не си пожелаете - това няма да се сбъдне. Вечерта не забравяйте да се почерпите.

Водолей

Днес емоциите ви ще се опитат да вземат връх. Опитайте се да останете преди всичко разумни и да не предриемате действия, предизвикани от чувствата ви.

Риби

Този вторник не искайте прекалено много. Както от себе си, така и от другите. Умереността ще е думата на деня.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.