Най-големите лъжи, които всяка ЗОДИЯ изрича


Най-големите лъжи, които всяка ЗОДИЯ изрича
Снимка: iStock/Guliver

Като човешки същества никога не можем да бъдем 100% верни през цялото време. В резултат на това лъжем, за да си намерим път, да се оправим по-лесно в дадена ситуация или да се измъкнем от нещо. Ето кои са най-често срещаните лъжи, които казвате, според вашия зодиакален знак:

Овен

(21 март - 19 април)

Вие сте най-виновни в лъжата за вашите способности и преживявания. Като типичен Овен обичате да преувеличавате. Ето защо сте склонни да украсявате истории, за да изглеждате по-добри и готини.

Телец

(20 април - 20 май)

Имате склонност да лъжете, че сте зает. В края на краищата, понякога бихте предпочели просто да прекарате спокойна нощ, отколкото да излезете и да се запознавате с нови хора.

Близнаци

(От 21 май до 20 юни)

Често лъжете за местата, на които отивате и за хората, които виждате. Като Близнаци обичате да се забавлявате. В резултат на това не се чувствате привързани към едни определени планове, ако има по-добри такива.

Рак

(21 юни - 22 юли)

Като Рак често лъжете за чувствата си, защото искате да пазите истинските си емоции в тайна. Когато се чувствате мрачни или уязвими, обикновено лъжете за причината за тези чувства.

Лъв

(23 юли - 24 август)

Вие сте виновни за това, че лъжете, за да спасите аргументите си. Като Лъв сте изпълнени с много гордост. Ето защо сте готови да кажете каквото е нужно, за да защитите себе си и другите, дори и да знаете, че грешите.

Дева

(23 август - 22 септември)

Често лъжете, за да получите това, което искате. Като Дева вие сте невероятно особващ характер и обичате да разделяте живота си по определен начин. Затова често ви се налага да лъжете, за да манипулирате дадена ситуация.

Везни

(23 септември - 22 октомври)

Като Везни имате склонност да лъжете, за да се свържете с другите. Вие обичате социалния живот и често ще излъжете, за да направите връзка. Белите лъжи са наистина вашият порок, тъй като често украсявате истории, за да се харесате на другите.

Скорпион

(23 октомври - 21 ноември)

Като Скорпион лъжете за вашите мисли и чувства. В същото време сте склонни да държите ненавист в себе си. Трудно е да се изправите пред другите, така че по-скоро сте готови да премълчите истинските си емоции и да излъжете за това как се чувствате.

Стрелец

(22 ноември - 21 декември)

Често лъжете, за да се измъкнете от нещо. Като Стрелец предпочитате да бъдете свободни, а не ограничени до нещо скучно. Така лъжете, за да се освободите от нещо, което не ви харесва и да постигнете целите си.

Козирог

(22 декември - 19 януари)

Като Козирог лъжете за уязвимостите и слабостите си. Вие се страхувате от тези несигурности, за да лъжете и да се преструвате, че те не съществуват.

Водолей

(20 януари - 18 февруари)

Като Водолей оценявате знанието и истината над всичко останало. Въпреки това, сте виновни за лъжите, които ви идват напълно спонтанно. Вашият гениален ум има тенденция да се възползва от най-доброто от вас и често лъжете, че изпълнявате определен план.

Риби

(19 февруари - 20 март)

Често лъжете, за да защитите другите. Като Риби сте болезнено наясно с необятността на вселената и ужасите на света. В резултат често лъжете, за да защитите невинността и добродетелта на близките си хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама