Нещата, които той МРАЗИ най-много – според зодията


Нещата, които той МРАЗИ най-много – според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Няма перфектни хора, нито връзки. Има обаче някои неща, които го дразнят и не може да понася. Ето кои са според зодията му.

Овен

Той мрази чувството, че е затънал в коловоз. Овенът не се справя добре с рутината – не му харесва да прави едно и също нещо отново и отново. Разбира отговорностите си и прави това, което се очаква от него, но ежедневната монотонност го съсипва и той иска да я разчупи.

Ако не може да си вземе свободен ден и да ходи да се катери по планините, той ще започне да си прави шеги в офиса или пък ще извърши нещо импулсивно, за което по-късно ще съжалява – само и само да пребори скуката.

Телец

Той не понася, когато нещата не стават по неговия начин. Всички знаят ината на Телците, но не е само това. Те могат да се превърнат в големи бебета, ако нещо им се откаже. Телецът не обича думата „не“.

Тъй като не могат да погледнат нещата от чужда гледна точка, те са неспособни на компромис в каквото и да било отношение. Ако нещо не пасва на начина му на мислене, Телецът се разстройва много и може да прекрати добра връзка само защото отказва да бъде малко по-гъвкав.

Близнаци

Той мрази, когато партньорката му отказва да говори с него. Истината е, че понякога тя може да бъде бясна или пък толкова разстроена, че да не може да намери точните думи, с които да изрази чувствата си, затова предпочита да замълчи.

Когато някой близък човек отказва да говори с Близнаците, това ги изнервя и те не знаят какво да правят. Ако не можете да комуникирате с него, той ще започне да изпитва сериозни съмнения във вашата връзка.

Рак

Той мрази, когато партньорката му действа така, сякаш не й пука. Безразличието наранява Рака и го кара да се чувства безпомощен и безсмислен, той не знае какво да прави. Не се разбира добре с някой, който е отдалечен и безчувствен, това направо блокира системата му. Би предпочел силна проява на емоции, били те и гняв и тъга, отколкото това мълчаливо нищо.

Лъв

Лъвът мрази, когато партньорката му е студена и неотзивчива. Той се нуждае от внимание и позитивно насърчаване и когато тя е незаинтересована и студена, лъвското му сърце не може да го понесе.

Ако отношението на партньорката му е толкова студено, че понижава температурата в стаята, това е голям проблем за Лъва. Нуждае се от топлина, защото той е слънцето и една студена, пресметлива и неподатлива на чара му партньорка просто не е за него.

Дева

Мъжът Дева мрази демонстрациите на чувства на публично място. Ако партньорката му постоянно показва привързаността си навън, той ще се издразни.

Можете да проявявате нежност, разбира се, но по един по-фин начин; не е нужно да си пъхате езика в гърлото му, когато сте на вечеря у майка му. Дискретността е от особено значение за Девата, дори когато става дума за дълга връзка.

Везни

Той мрази конфликтите и битките, особено пред публика. Не може да понася, когато партньорката му реши да вдигне скандал по средата на вечеря в ресторант, например. Не обича да си разваля деня с караници и не му харесва чувството, че е притиснат в ъгъла. Дразни се, когато го атакуват и се чувства кастриран, когато тя му крещи, а той не прави нищо.

Скорпион

Скорпионът мрази да се извинява, когато няма за какво. Той не обича да лъже, но понякога се налага човек да се извини, просто за да запази мира. Скорпионът обаче не е сигурен, че запазването на статуквото си струва усилието да прави нещо, което усеща като морално неправилно.

Стрелец

Той мрази, когато трябва да внимава какво говори. Стрелецът понякога има вербална диария и казва всичко, което му хрумне. Това обаче не винаги е добре за връзката. Понякога човек трябва да си държи устата затворена и да спести някоя и друга шега или философия. Ала Стрелецът иска да може да говори каквото си иска – винаги и навсякъде.

Козирог

Козирогът мрази, когато границите му не се уважават. Ако той подрежда книгите си по определен начин, а вие вземете една и не я върнете на точното й място (или не я върнете въобще), той няма да е никак доволен. Ще има чувството, че не ви е грижа достатъчно, за да обръщате внимание на него и неговите неща.

Козирогът има нужда от уважение във всички аспекти на живота си и ако се чувства неуважаван, практически се саморазрушава.

Водолей

Той мрази, когато партньорката му има емоционални изблици. Водолеите не са добри в проявите на чувства; всъщност те се опитват да ги избягват, когато е възможно.

Емоциите го карат да се чувства некомфортно и ако партньорката му непрекъснато се прехласва или избухва в плач, той ще се чувства като болен. Ако не му е комфортно във връзката, вероятно ще потърси нова.

Риби

Рибите не обичат графиците. Те имат нужда от време да мечтаят и да творят и ако партньорката им непрекъснато ги притиска да бързат или да ходят на определени места, ще бъдат нещастни.

Имат нужда от време за отпускане и ако тя не им го позволява, те ще трупат недоволство в себе си, докато накрая избухнат с гръм и трясък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама