Quantcast

Зодии

Разбери дали те харесва според зодията му

  • Разбери дали те харесва според зодията му
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 19.04.2017 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

В повечето случаи, мъжките любовни сигнали са в пълна противоположност с женските. Но има и такива представители на силния пол, които няма нужда да говорят, всичко се чете в очите им. Вижте какво казват звездите в това отношение, а след това просто наблюдавайте поведението му.

Рак, Скорпион и Стрелец

Винаги залагат на комплиментите. Страхуват се да не отблъснат момичето, което наистина харесват с прибързани действия. Заменят ласките с нежни думи, които да засвидетелстват техните симпатии. Имайте предвид, че когато правят комплименти, не говорят само за външния ви вид, а и за вътрешната ви красота. Тя е най-важното нещо за мъжа срещу вас.

Близнаци, Дева и Водолей

Началото на флирта им винаги е запълнен с много сексуални изживявания. Въпреки това, намират общи теми за разговор и за извън леглото. Сексуалната тръпка е страхотна, а разговорите са повече от вълнуващи. Можете да говорите за политика, а след малко да обсъждате филми. Разговаряте с часове и на него никога не му омръзва. Какво по-показателно, дами?

Телец, Козирог и Риби

Когато решите да споделите мечтите си, винаги получавате подкрепа. Ако изложите пред тях бъдещите си проекти, винаги са готови да ви помогнат, с каквото могат и споделят ентусиазма и амбицията ви. Това, естествено, включва и правенето на бъдещи общи планове. Тихо и срамежливо обещание, че и в бъдеще ще бъдат до теб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.