Седмичен хороскоп за 10 - 17 февруари


Седмичен хороскоп за 10 - 17 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която трябва да канализирате енергията си така, че да ви е от полза. Рискувате да разпилеете ресурсите си в чудене откъде точно да започнете. Понеделник е подходящ за уреждането на личен въпрос. Във вторник активността ви ще даде плодове, ако я насочите към служебни въпроси. В сряда и четвъртък е добро време за преговори и доусъвършенстване на нещата. В петък не бъдете прекалено претенциозни към околните, най-вече към близките си. В събота и неделя е много важно да сте на ниво в романтичните отношения - не разочаровайте половинката си.

Телец

Първата половина от седмицата е подходящо време за преглеждане на скорошната ви дейност. Проверете за грешки и допълнения, за да сигурни, че можете да продължите напред без притеснения. В сряда може да представите ваша нова идея. Тогава тя има всички шансове да бъде добре приета. В четвъртък и петък не се пазарете за по-добри условия. Само ще издадете намеренията си. През почивните дни останете насаме със себе си. Имате нужда да подредите мислите си.

Рак

Тази седмица ще имате много възможности да докажете способностите си. Бъдете уверени в себе си, дори да не се чувствате на нужното ниво. В сряда може да се сетите, че забравяте нещо важно. Ако това е подаръкът за половинката ви за Св. Валентин, ще трябва да се постараете да не пропуснете празника. Отношенията ви са стабилни, но трябва да се поддържат. През почивните дни направете така, че да сте по-активни в домашните дела, особено ако през последните седмици сте ги занемарили.

Близнаци

Очаква ви седмица на успокоение и умиротворение. Това не означава, че трябва да забравите направените изводи и да простите. Все пак не се пресирайте. Нужно е време, за да проумеете всичко, случило се в последните седмици. Най-важното е да се отървете от чувството за вина. То няма да ви помогне с нищо. В средата на седмицата направете нещо мило за себе си. В четвъртък и петък бъдете стриктни и не закъснявайте за среща или за работа. През почивните дни направете всичко, което ви кара да се чувствате добре.

Лъв

Седмицата предразполага към ново начало, към изпълнението на дълго планираното. Научете се да цените времето си и внимателно избирайте къде да го вложите. Избягвайте социалните мрежи, не забравяйте за комуникацията на живо с любимите хора. Опитайте се да не нарушавате интересите на партньорите и колегите си. Помислете дали сега не е подходящ момент да повишите нивото на професионализъм. В петък е добре да проявите повече внимание, за да не допускате грешки в работата. През почивните дни е добре по-малко да критикувате другите и да се заемете с вашето развитие.

12 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА МЪЖА ЛЪВ

Дева

През тази седмица ще имате късмет по въпроси, в които трябва да проявите инициативност, увереност и решителност. Още в началото на седмицата ще имате шанс да превърнете опонентите си в съюзници и да успеете във всичко, което трябва да направите. Само не спорете с приятели и колеги. В четвъртък се опитайте да проявите творчество и да предотвратите конфликт. Посещението на привидно скучно събитие през почивните дни може да се превърне в началото на вълшебна романтична история.

Везни

През тази седмица е добре не само да правите планове за бъдещето, но и бавно да започнете да ги изпълнявате. Не губете надежда и имайте повече вяра в способностите си. Направете първата крачка и после ще е лесно. В края на седмицата не променяйте гледната си точка към някого заради него - имате пълното право да мислите различно от другите. През почивните дни - общувайте, обичайте, създавайте. Ще почувствате спокойствие и хармония.

Скорпион

През тази седмица трябва да обмислите и рационализирате методите на работата си-. Опитайте се да не губите допълнителна енергия за суета и празни приказки. Само така ще можете да постигнете много. В сряда ще се уверите, че избраната от вас цел е успешна и можете да се гордеете със себе си. В четвъртък, ако бъдете помолени за помощ, не отказвайте, но не поемайте тежестта на проблемите на другите на плещите си. В петък трябва да завършите работата, която сте започнали. През уикенда се опитайте да забравите за проблемите далече от града.

Стрелец

Това е седмица за велики дела! За целта се опитайте да говорите по-малко и да действате повече, за да реализирате плановете си. Също така внимавайте всичко, което правите, да бъде в рамките на играта. Не нарушавайте никакви правила. В края на седмицата отделете повече време на дома и любимите хора, това ще им позволи да покажат любовта си към вас. Бъдете по-сдържани, разпръсквайки емоциите си, коригирайте дозировката, в противен случай последствията могат да бъдат доста непредсказуеми.

Козирог

През тази седмица ще се убедите, че действията ви са били правилни. Сега може да намалите темпото и да си отдъхнете от темпото, което преследвахте през последните седмици. Средата на седмицата е добро време за търсене на нови приятни занимания за вас. В четвъртък и петък разчитайте на приятелска помощ, но и бъдете да откликнете за такава. През почивните дни ще имате шанс да прекарате незабравимо време, ако приемете покана за гостуване.

Водолей

Тази седмица ще имате своите малки, но дълготрайни успехи. Не се подавайте на униние или злобни забележки от страна на недоброжелатели. Имате път, който сте начертали. От вас не се иска нищо друго освен да го следвате. Много е важно да си давате почивка, когато усетите, че имате нужда от такава. Запазете си силите за петък, защото тогава ще се случат най-важните неща за вас за седмицата. Периодът е добър за усвояването на нови знания и умения, както и за разделяне със старите навици.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ВОДОЛЕЙ

Риби

Тази седмица много от нещата ще застанат на мястото си. От вашата строга преценка ще зависи какво ще оставите в миналото си и към какво ще се присъедините. Сега най-важното е да мислите за себе си - за вашата полза от всичко, което правите. Вторник ще е най-интересният и ползотворен ден за вас. В сряда подредете мислите си. В четвъртък отделете време за важните неща и семейството. В петък си оставете време само за себе си. Ако празнувате Св. Валентин, заложете на истинските неща от живота, а не на изпразнени от съдържание подаръци или действия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама