Седмичен хороскоп за 3-9 декември


Седмичен хороскоп за 3-9 декември
Снимка: iStock/Guliver

Това е седмица, в която да намерите баланс във всичко. В личния живот и в работата проявете максимална умереност. Ето какво още очаква всяка зодия тази седмица според астроложката ни (тук можете да прочетете и за любовта).

Овен

През тази седмица не пришпорвайте събитията. В противен случай няма да можете да разчитате на всичките сили ресурси, с които разполагате. Сега е момент, в който да отделите повече време за решаването на стари проблеми, свързани с личния ви живот, за които до момента не ви оставаше време. Те няма да изчезнат от само себе си. В средата на седмицата ви очаква шанс, който може да разкрие нов път за развитието на бизнеса ви. В петък бъдете изрядни в работата ви, дейността ви ще бъде наблюдавана под лупа. През почивните дни може да посетите място, където да планирате да прекарате зимната си отпуска.

Телец

Тази седмица помислете как да намалите напрежението в работата. Задълженията няма да избягат, но вие сте на края на силите си и е добре да помислите по какъв начин може да си осигурите повече време за разтоварване и почивка. Ако имате възможност най-добре е да се разделите с някои ваши задължения или да промените работното си време. Ако имате неизползвана отпуска сега е моментът да се възползвате от нея. Всички тези промени ще се отразят благоприятно на отношенията ви с близките. Авторитетът ви семейството сега е от особено значение. Позволете си малко повече приключения.

Близнаци

Единственото, от което имате нужда тази седмица е повече увереност в силите и способностите ви. Друг аспект, на който трябва да наблегнете е това да запазите баланса в емоциите си и да запазите максимално хладнокръвие. Очакват ви сериозни промени в личния живот, които ще повишат градуса на напрежението. Ще трябва да проявите гъвкавост, за да запазите важни отношения и да не се компрометирате с ненужни действия. Събитие в края на седмицата, ще ви подскаже, че има шанс за реализирането на нов проект в работата. При решаването на семеен проблем не се колебайте да се посъветвате с ваши близки приятели, които да ви помогнат да видите ситуацията отстрани.

Рак

Ако искате отношението на колегите ви да бъде различно ще трябва да се постараете и да промените и своето. Бъдете по-отворени и готови за сътрудничество. Скромността не е качество, което може да ви е полезно в работата. Средата на седмицата ще ви даде възможност да покажете доколко сте способни да работите в екип. В личен план заради неразбирателство са възможни някои проблеми в отношенията. С повече спокойствие и търпение те много лесно ще бъдат разрешения. През почивните дни се постарайте да осигурите спокойствие и хармония във връзката.

Лъв

Тази седмица ще бъде изключително успешна за представителите на знака, които се занимават с технически дейности. Заложете на удоволствието в работата. Сега това ще е гарант за вашия успех. Прекалените амбиции и прибързаността може да спънат развитието на вашите проекти. Към края на седмицата очаквайте върху вас да паднат задълженията на колега, който временно ще бъде извън строя. През почивните дни не поемайте обещание да изпълните нещо, за което нямате достатъчно време и ресурси, колкото и да ви се иска.

Дева

През тази седмица не се опитвайте да форсирате случващото се. Всеки натиск ще води до обратното действие, което очаквате. Сега е момента, в който решението на проблемите ще дойде от само себе си, затова излишно да се ядосвате, да влагате много усилия и да се притеснявате за бъдещето. В средата на седмицата ще ви се отвори възможност да планирате пътешествие. Ако е нужно вземете пари на заем, за да осъществите мечтата си. В края на седмицата бъдете внимателни, наблюдавайте внимателно действията на вашите партньори в работата. През почивните дни не правете от мухата слон и не си усложнявайте излишно живота.

релакс

Везни

Това е седмица, в която да намерите баланс във всичко. В личния живот и в работата проявете максимална умереност. Сега е важно да наблюдавате действията на околните и да разберете начина им на мислене и действие. Освен това не си губете времето с решаването на чуждите проблеми, вие си имате достатъчно. В работата се очакват извънредни ситуации, в които трябва да дадете много повече от себе си. През почивните дни в никакъв случай не поглеждайте към нерешени служебни въпроси, а се посветете изцяло на почивката си възвръщането на спокойствието ви.

Скорпион

Ако искате да закрепите своя авторитет ще трябва да положите много усилия. Истината е, че постиженията ми се дават лесно и не падат от небето. Все пак ще имате достатъчно сили, най-трудното ще бъде да правите първата крачка. Събитие в средата на седмицата може да ви  накара да погледнете по съвсем друг начин на живота. Не забравяйте, че когато губим нещо непременно печелим друго. Със сигурност всичко, което се случва е за добро. През почивните дни ще усетите, че от плещите ви е паднал огромен товар.

Стрелец

Това седмица, в която ще трябва да правите всичко, за да запазите своите мисли и бъдещи планове само за себе си. От една страна те не са узрели достатъчно, а от друга споделянето на информация може да даде предимство на вашите конкуренти. Дните са подходящи да насочите усилията си в повишаването на вашата квалификация и продължаването на образованието ви. Ако сте студент не пропускайте лекции. През почивните дни наблегнете на това което сте пропуснали като материал.

Козирог

В началото на седмицата ще получите примамливо служебно предложение от страна на партньор, когото познавате слабо. Не бързайте да вземете каквото и да било решение. Рискувате да действате, водени единствено от желанието си да разрешите финансовите си проблеми по-бързо. В средата на седмицата може да пропуснете важно събитие в личния живот, което да усложни отношенията ви с партньорите. Ако усетите, че нещо не е наред не се колебайте да питате и да вземете необходимите мерки, за да предотвратите по-сериозен конфликт. Краят седмицата ще ви подскаже решаването на финансов проблем. През почивните дни направете всичко, за да се откъснете техните си проблеми.

Водолей

През тази седмица ще имате шанса да започнете нов живот. Преосмислете приоритетите си. Ще видите, че залагате прекалено на хора, чиито действия са непредсказуеми. Най-добре насочете усилията си към това, което може да промените и реално влияе на събитията в живота ви. Не се колебайте да се разделите с хората, които внасят трудности в живота ви. Обърнете внимание на здравето си и започнете да се движите повече. 

Риби

Това е седмица, през която пред вас ще се отвори възможност да започнете нов живот. Усилието, което ще трябва да направите е съвсем малко. Не позволявайте на неувереността или мързела да ви попречат по пътя напред. Най-добре си представете, че действайте напълно сами. Не си мислете, че някой следи под лупа действията ви. В личен план нещата се развиват по-добре от очакванията ви - имате основание да се чувствате щастливи. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама