Седмичен любовен хороскоп за 3-7 декември


Седмичен любовен хороскоп за 3-7 декември
Снимка: iStock/Guliver

Научете какво очаква всяка зодия тази седмица в любовен план според планетите.

Овен

Дали заради метеорологичните прогнози, или по други причини, но на любовния фронт ще бъде ледено студено. Имате желание да прекарвате времето единствено в собствената си компания.

Телец

Телците ще бъдат завъртени в истински водовъртеж от ангажименти, коледни партита и срещи с близки приятели. Няма да усетят как бързо ще се изниже седмицата им, без да са обърнали внимание на половинката си.

Близнаци

Приятни и романтични изненади се крият зад ъгъла за Близнаците. Към края на седмицата ще разберат, че колега или приближен приятел се надява на тяхната компания.

Рак

Духът на коледните празници сякаш вече е завладял Раците. Те трескаво търсят подаръци за любимите си хора, а вечерите след работа предпочитат да прекарат в домашния уют.

Лъв

Противно на температурите навън, около Лъвовете ще бъде наистина горещо! С толкова наближаващи партита и банкети, те се изживяват като "кралиците на вечерта". Настроението им ще е повече от добро и това ще зарадва половинката!

Дева

За съжаление, Девите не ги чакат никакви специални емоционални изненади. Понe до средата на седмицата всичко ще се движи монотонно и спокойно.

любов

Везни

Горещ сексуален хоризонт се задава за обвързаните Везни. Гушкането под топлия юрган сутрин ще окаже влияние и на либидото, така че очаквайте страхотна седмица!

Скорпион

Не са изключени дребни проблеми от битов характер. Ще бъдете непоклатими в мнението и забележките си, така че внимавайте да не обидите партньора.

Стрелец

Комуникацията във връзката все ще ви бяга. Ще казвате неща, които звучат по съвсем различен начин от предвиденото и това ще създаде излишно напрежение. По-добре прехапете език за известно време, за да избегнете нежелани конфликти.

Козирог

Представителите на тази зодия са все още доста далеч от коледни трепети и мисли за уют и споделеност. Те имат нужда да се чувстват успешни на работното място, за да могат да бъдат пълноценни и отдадени и във връзката си.

Водолей

Любовна магия е завладяла голяма част от Водолеите. Те ще се чувстват приповдигнати и ще имат желание да прекарат всяка свободна минута в компанията на половинките си.

Риби

Рибите са потънали в странно носталгично настроение и имат нужда от подкрепа, макар да отричат. Романтична разходка или забавен филм, споделени с партньора, могат да направят чудеса за Рибите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама