Седмичен хороскоп за 6 - 12 май


Седмичен хороскоп за 6 - 12 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица заложете на тишината. Много вероятно е да издадете ваши тайни намерения с прекалената си приказливост. Не допускайте и самохвалство. Във вторник ще имате най-много нужда от проява на гъвкавост и адаптивност. В сряда е добре да проявите висша форма на управление на чувствата и емоциите си. В края на седмицата ще имате добър шанс да съберете единомишленици около себе си. Периодът е добър за промяна на графика ви и въвеждането на полезни навици.

Телец

Седмицата е добра за уреждането на личните отношения. Сега всеки проблем, който е застанал между вас и интимния ви партньор, може да бъде разрешен с лекота, а договореното ще се спазва дълго време. В служебен план е време за отстъпки и компромиси. Засега не бързайте с новите планове, периодът не е подходящ за започването на нов проект. У дома отношенията няма да ви създават грижи, но вашата инициатива и участие може да допринесат за приятната атмосфера вкъщи.

Близнаци

Това е седмица, в която да се съсредоточите върху работата си. Потърсете вариант, в който да може да прехвърлите по-рутинните задачи на хора, на които имате доверие. В личен план може да изникне сериозен въпрос за решаване. Подходете към него с рационалност и хладнокръвие. В края на седмицата ви очаква добра новина, която ще улесни значително битието ви. През почивните дни посветете времето си на активна почивка сред природата и умерена физическа активност.

Рак

Седмицата започва с приятно приключение за представителите на вашия знак. Не изпитвайте вина за това, че сте се забавлявали до насита. Във вторник обаче ще трябва да мобилизирате цялата си воля, за да покажете, че сте във форма. От вас ще се очаква проява на инициатива и доказване на твърденията ви. В личен план нещата ще са прекрасни. От вас зависи да продължат да бъдат такива.

Лъв

Това е седмица, в която няма да има нищо по-важно за вас от работата. Избрали сте добро време за атакуване на служебните върхове. В понеделник подгответе почвата за своите действия и искания. Вторник е най-добрият ден за активни действия, а сряда - за договаряния. В четвъртък може да си вземете кратка почивка, но не изпускайте нещата от поглед. През почивните дни отдайте заслуженото време и внимание на вашата половинка.

Дева

През тази седмица от вас ще се очаква да проявите своите организаторски качества. Освен това ще имате възможност да се проявите със свои идеи, които да покажат готовността ви към новаторски подходи. Сега вашата инициативност и креативност може да се окажат решаващи за развитието на фирмата и бизнеса ви. Някои представители на знака ще имат блестящи хрумвания за създаването на собствен бизнес. Потърсете експерти, които да ви помогнат в начинанието, но дръжте нещата под контрол.

Везни

Това е седмица, в която да обърнете повече внимание на природата и движението. Постарайте се да прекарвате по-малко време пред компютъра, телевизора или телефона. Живото общуване е това, от което имате нужда. Дългите разходки сред природата ще ви дадат усещането за баланс и разтоварване. Времето е подходящо и за търсенето на вашата техника за релакс. Намерете начин да ѝ отделите време във всекидневието си. Почивните дни прекарайте извън града.

Скорпион

Това е седмица, в която да се включите в повече събития. Сега е момент за проява на вашата комуникативност и положителни качества. Осигурете си достатъчно сън и време, за да сте във форма и не отказвайте покани. Задачата няма да е лесна, но с малко усилие ще успеете да се справите. Възможно е да загубите едно приятелство, но да спечелите ново. Не тъгувайте по миналото и не оставайте в него, защото ще ви е трудно да продължите напред.

Стрелец

Това е седмица, в която трябва да сте по-внимателни към новите познанства. Не бързайте да възлагате големи надежди на хора, които не познавате добре. Освен това винаги е най-удачно да разчитаме на собствените си сили. Понякога чуждата помощ, колкото и добронамерена да изглежда, може само да ни забави и дори да обърка някои неща. Бъдете дисциплинирани и готови за покоряването на нови върхове. В любовта действайте внимателно, бавно и сдържано.

Козирог

Това е седмица, в която събитията ще се стекат благоприятно за успешна комуникация, нови познанства и ползотворни преговори. Все пак не бързайте да се предоверявате, макар че първото впечатление ще е почти сигурно, че е правилно. В средата на седмицата може да имате проблем с техниката или транспорта. В края на периода помислете за здравето си и физическата си форма. Не ги пренебрегвайте.

Водолей

През тази седмица заложете на скромността. Вече сте показали на какво сте способни и нямате нужда от самоизтъкване. В противен случай може да развалите създаденото положително впечатление. Насочете усилията си към помощта у дома. Там имате немалко работа за вършене. В средата на седмицата ви очаква приятно запознанство. Периодът е добър за дейности, свързани с повишаване на квалификацията ви.

Риби

Това е седмица, в която способността ви да запазите хладнокръвие и да разсъждавате трезво ще бъдат основни за постигането на целите ви. Може да постигнете значителен успех и да получите повече, отколкото сте очаквали с много малко от планираното усилие. За целта е необходимо да премислите действията си до най-малката подробност и да разграфите дните си до минутата. Не си позволявайте никакви отклонения. За изпълнението на рутинните ви задачи включете автопилот. В личен план ви очаква приятна изненада от страна на интимния ви партньор. Отнесете се с цялата нежност, на която сте способни към случката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама