Седмичен любовен хороскоп за 13-17 януари


Седмичен любовен хороскоп за 13-17 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В средата на януари ви очакват нови възможности в любовта. Никой не казва, че изборите, които ви се предлагат ще бъдат лесни или приятни. Въпросът е да разберете какво наистина искате за себе си.

Телец

Ако се намирате в сериозни взаимоотношения или най-малкото чувствата ви към партньора са сериозни, може би трябва да преосмислите поведението си. Любовта я има, важно е да планирате вашите стъпки по-внимателно.

Близнаци

Любовните взаимоотношения на Близнаците могат да се променят значително и то в положителна посока. Има голяма вероятност животът да ви срещне с някоя нова и интересна личност, която да ви вдъхнови да полагате по-големи усилия във връзката си.

Рак

Седмицата е подходяща да се отдадете на семейни срещи и дела. Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата и ще получите огромна подкрепа във всяко начинание.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Имате прекрасна възможност да споделите това, което ви вълнува, а и да получите разбиране. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин.

Дева

Нв толкова гладък ще бъде любовният живот на Девите. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не се притеснявайте, ако трябва да направите някаква промяна. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Пригответе се за голяма доза внимание. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече комплименти от половинката си и ще се чувстват уверени в себе си и партньора.

Скорпион

Предстоят интересни дни за обвързаните Скорпиони. Ще имате възможността да обсъдите проблемите с любимия човек, да прекарате повече време заедно. Това ще ви даде една душевна хармония, че сте си казали всичко, дори да не сте намерили решение.

Стрелец

Стрелците трябва да се опитат да успокоят малко съзнанието си. В главата си имате твърде много идеи, ангажименти и какво ли не. В крайна сметка, не можете да се концентрирате върху нищо и няма да получите подкрепа от половинката.

Козирог

Вашата половинка може да изиграе ключова роля по отношение на работата ви през тази седмица. По всяка вероятност ще ви окаже безценна подкрепа и ще ви помогне да се издигнете по-високо в работата.

7 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ КОЗИРОГ

Водолей

Хармония очаква онези от вас, които се намират в сериозна връзка или брак. Освен пътувания, в този момент ви вълнуват и други неща, които може да правите заедно.

Риби

И при Рибите се очаква спокойна седмица. Няма да има никакви изненади, ще се чувствате удовлетворени от живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама