Седмичен хороскоп за 13 - 19 януари


Седмичен хороскоп за 13 - 19 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица побързайте да завършите планираните дейности. Със сигурност, ако отложите делата си, после не забравяйте, че по-късно ще бъде трудно. Във вторник запазете спокойствие, но и критичното си мислене, не бъдете твърде лековерни. Вашата издръжливост и самочувствие ще ви позволят да избягвате конфликтни ситуации В четвъртък ще трябва да направите разумен компромис в работата си. Съботата посветете на семейството, а неделя  - на природата. 

Телец

Очаква ви стабилна и хармонична седмица. Във вторник ще направите крачка към осъществяването на ваше съкровено желание. В средата на седмицата вашите служебни проекти ще бъдат търсени и ще донесат печалба, което ще ви позволи да работите с още по-голяма отдаденост. Сега е моментът да си поискате увеличение на заплащането. В личния ви живот се очакват приятни промени и новина за попълнение в семейството. През почивните дни можете просто да се отпуснете и да се забавлявате.

Близнаци

Тази седмица ще бъде трудна, но успешна. Натоварването в работата може да създаде известен стрес през втората половина на седмицата. Не се страхувайте да се разделите с ненужни неща и връзки. В края на периода предпочетете мълчанието пред това да обясните неприятни неща на някого. Не довеждайте ситуацията до точка на кипене. През уикенда ще имате откровен разговор с близките си, но той ще доведе до развитие и положителни резултати.

Рак

Тази седмица ще се нуждаете от надежден партньор, който да реализира вашите планове. Бъдете по-внимателни към намеците от страна на висшестоящи. Може би това ще е знак, че трябва да промените нещо или да повишите качеството на дейността си. В сряда можете да се почувствате некомфортно по време на публично мероприятие. В четвъртък вашата популярност сред колегите може да нарасне. В петък в личен план най-после ще получите това, което отдавна сте искали.

7 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЖЕНАТА РАК Е ИЗУМИТЕЛНА

Лъв

Тази седмица вниманието и търпението ще са вашите основни съюзници. В понеделник или вторник може да станете жертва на слухове. Не се оставяйте да ви забъркват в неприятна ситуация, но не пропускайте възможността да научите нещо интересно. Умората, натрупана до петък, може да ви направи раздразнителни и нетърпеливи, опитайте се да се въздържате да критикувате другите. Почивните дни обърнете внимание на културния аспект от живота - посетете театър, музей, изложба.

Дева 

През тази седмица е препоръчително да отделите повече време за себе си и любимия човек. Това ще ви даде сила и вдъхновение за покоряването на върхове и победи. В средата на седмицата ще почувствате, че сте открили себе си и това, което най-много искате от живота. Много скоро ще се почувствате като господар на живота си и крал на ситуацията. През уикенда се опитайте да бъдете максимално грижовни към близките си.

Везни 

Препоръчително е първата половина на седмицата да се посветите на ежедневните задължения и текущите дела. Във вторник ще трябва да поемете отговорност, тъй като само вие можете да намерите изход от специфична ситуация. Втората половина на седмицата ще допринесе за изпълнението на дългогодишни планове и намерения в служебната сфера. В четвъртък не отказвайте покани, имате реални шансове да създадете необходимите връзки. През уикенда решаването на семейните проблеми ще зависи от вашите организационни умения.

Скорпион 

Тази седмица може да почувствате, че животът е станал по-лесен и забавен. Много от проблемите ви ще се разрешат и изпарят, все едно никога не са съществували. Звездите ви предричат разширяване на кръга от приятели и нови познати. Във вторник са възможни недоразумения с приятели, бъдете внимателни в кореспонденцията си. Четвъртък е ден за взимането на независими решения. През почивните дни не разчитайте прекалено много на идеите на другите за приятно изкарване.

Стрелец 

Тази седмица в работата ви ще трябва да се справите с документи и други досадни, но необходими неща. Може да почувствате известна нестабилност, но скоро ще разберете, че нещата се развиват повече от добре. Втората половина на седмицата ще бъде по-спокойна и по-умерена от първата. Възможни са интересни срещи и полезни контакти с лица, които ще ви покажат една непозната и интересна част от живота. Ако сте семейни, организирайте забавен уикенд с любимия ви човек.

Козирог

През тази седмица оставете всичките си страхове зад себе си. Сега е време да съберете силата и мислите си и да продължите напред. Хубаво е все пак да бъдете по-конкретни в мечтите и желанията си. Сериозни промени могат да настъпят в плановете ви в средата на периода. При решаването на семейни въпроси не забравяйте да се посъветвате с близките си. Те ще са на ваша страна.

Водолей

В началото на седмицата ще имате възможност да проявите лидерските си качества. Освен това тези способности ще се проявят и други, заради което ще бъдете още по-ценени. В средата на периода не си поставяйте супер задачи. С напредването на дните вече няма да сте толкова вдъхновени за служебни подвизи. Края на седмицата посветете само на близките си и не си взимайте работа за вкъщи.

Риби

Тази седмица би било хубаво да научите нещо ново. Запишете се на курс по език или друго, което ви харесва. В сряда е добро време да започнете работа върху себе си: помислете дали правите всичко правилно и дали се стремите към истински цели. В петък в никакъв случай не се примирявайте невярна информация по ваш адрес, но постъпете мъдро. Ако е необходимо, се консултирайте със специалист. През почивните дни може да усетите творчески прилив на сили - не го спирайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама