Седмичен любовен хороскоп за 5-9 март


Седмичен любовен хороскоп за 5-9 март
Снимка: iStock/Guliver

Звездите за любовта тази седмица.

Овен

Любовната връзка, започнала с огнени страсти, в момента ви кара да се чувствате несигурни. Налага се да върнете лентата назад и да направите задълбочен анализ на отношенията ви и тяхната перспектива в бъдеще.

Телец

Макар да се чувствате сякаш тъпчете на едно място в любовно отношение, седмицата ви може да се окаже доста по-романтична от очакваното. Не е изключено приятните емоции да са породени от флирт на работното място.

Близнаци

Тази седмица ще трябва да се концентрирате върху работата. Що се отнася до връзката ви, най-добре не влизайте в конфликти, защитавайки трети лица, защото това ще нарани партньора ви.

Рак

Тази седмица ви очакват промени, но към по-добро. Не е изключено да стягате багаж, за да се изнесете при половинката, а защо не и за романтична екскурзия. Други пък от вас могат да започнат да правят сватбени списъци.

Лъв

Лъвове, реагирате прибързано и изпадате в емоционални крайности. Няма нужда от толкова драматизъм във връзката ви, времето ще покаже в каква насока е се развият нещата.

Дева

Любовният ви живот е във възход от началото на годината, така че ще продължи в тази насока. Чувствате се спокойни и в хармония със света около вас.

Везни

От една страна, тази седмица може да се окаже доста романтична за вас, пълна с шансове и хубави изненади. От друга обаче, има вероятност да сте затрупани с домашни задължения и изобщо да не сте на любовна вълна.

Скорпион

Ако успеете да преодолеете напрежението е офиса (колкото и невъзможно да ви се вижда), седмицата ще ви предложи приятни емоции с любимия човек. Е, не е нищо „уау”, но хубав филм на кино или вечеря в любим ресторант не са за изпускане.

Стрелец

От плещите ви ще се стовари огромен товар, който дълго ви е депресирал. Благодарение на този факт, ще влезете в нова, доста по-позитивна фаза.

Козирог

Изнервени сте и склонни да взимате крайни решения, които след време ще се окажат грешни. Най-добре си намерете отдушник, вместо да поставяте ултиматуми и да застрашавате връзката си.

Водолей

По ирония на съдбата, в най-женската седмица през месеца няма да се чувствате никак красиви и желани. Време е да отделите повече време за себе си и да се поглезите.

Риби

Идеален момент да извоювате мечтата си с минимум усилия. Може да е покупка на нов апартамент, екскурзия до далечна дестинация или друго дълго бленувано нещо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама