Седмичен любовен хороскоп за 8-12 април


Седмичен любовен хороскоп за 8-12 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През новата седмица е важно да развиете комуникацията. Ще се почувствате принудени да говорите, колкото и да не ви се иска. Добрата новина е, че партньорът ще разбере всичко, което се върти в главата ви.

Телец

Някой от вас може би са останали разочаровани в любовен план. Новата седмица обещава синхронизиране с половинката, стига да сте достатъчно открити един с друг.

Близнаци

Обвързаните Близнаци ще имат шанса да се реваншират за всичко, което не са могли да осъществят като обещания. Ще си дадете сметка колко наистина държите на щастието на половинката.

Рак

За Раците седмицата ще бъде напрегната в работно отношение и няма да имат особено желание за любовни забавления. Опитайте се да избягате от рутината поне за малко и създайте красиво изживяване за вас и половинката.

Лъв

Таз седмица ще бъде белязана като началото на един труден период, през който трябва да преминете със спокойствие. Семейните задължения и работата ще са главните виновници за липсата на романтика.

Дева

На този етап двамата с партньора искате съвсем различни неща от връзката си и от живота като цяло. Помислете си дали е по-добре да избягате в различни посоки, или да преодолеете пропастта, хванати ръка за ръка.

любов

Везни

Обвързаните представители на зодията ще имат голям напредък в отношенията с любимия човек и най-вече в комуникацията. С малко думи ще успеете да отгатнете желанията на партньора.

Скорпион

Временни парични затруднения ще са в състояние да ви развалят настроението. Ако успеете да се дистанцирате от финансовата нестабилност и бъдете креативни, звездите ще бъдат благосклонни към любовните ви взаимоотношения.

Стрелец

Любовният ви живот ще бъде фокус на вашето внимание през тази седмица. Мислите повече за минали неща, а не се концентрирате в настоящето, което е грешка. Вложете повече романтика тук и сега.

Козирог

Новата седмица за Козирозите няма да бъде особено вълнуваща. Представителите на зодията ще се вълнуват от битовизми, особено тези, които правят промени по дома си.

Водолей

Подобно на Стрелците, Водолеите също са обърнали гръб на настоящето. Вместо да се наслаждавате на това, което имате в живота ви към днешна дата, вие предпочитате да мислите за това, какво бихте искали да ви се случи.

Риби

Много Риби ще се замислят дали партньорът им е това, което искат в любовта. Не мислете толкова за плюсовете и минусите в половинката, а за това как ви кара да се чувствате и дали сте щастливи. Не всичко е черно и бяло.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама