Зодиите, които ще се разделят през ЮЛИ


Зодиите, които ще се разделят през ЮЛИ
Снимка: iStock/Guliver

Раздялата с любим човек е нещо, през което всеки минава поне веднъж в живота си. За съжаление, тя често е свързана с разбито сърце и много сълзи. Особено, ако се случи през лятото. Звездите могат да определят кога ще се разделите с партньора си, в зависимост от зодиакалния ви знак.

Ето кои зодии ще се разделят с половинките си през юли:

Рак

Преминавате през труден период в момента, който ще достигне своя пик с раздяла. Но това не е непременно лошо нещо. Вие сте на път да направите живота си толкова по-добър, но за съжаление ще трябва първо да минете през ада. Ще трябва да се борите, но болката ще си струва в края на краищата.

Близнаци

Отвън изглежда, че имате всичко, но нещата не винаги са такива, каквито ги представяме пред света. И за вас този месец всичко скрито ще излезе наяве, придружено с раздяла с любимия човек. Ще се чувствате сякаш не сте достатъчни и трябва да промените себе си, за да намерите любовта, но не бъдете толкова сурови и критични. Вместо това, фокусирайте се върху това да създадете по-добра своя версия и подходящият човек сам ще се появи в живота ви.

Дева

Този месец ще кажете сбогом на човека, с когото трябваше да се разделите много по-рано. В началото ще бъде тежко, но знаете, че това е правилният ход. Ето защо началото на юли ще бъде сърцераздирателно за вас, но до края на месеца ще преоткриете щастието си. Ще се усмихнете отново. Ще се почувствате отново свободни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама