Астрологът Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия РИБИ


Астрологът Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия РИБИ
Снимка: iStock

Риби: Аз си представям

През 2020 година, в началото на локдауна, Господарят на кармата Сатурн премина във вашия дом на изолацията, миналите животи, болниците, затворите и убежищата. Това всъщност е домът, управляван от вашия знак, а вие като негови представители се отличавате с рядката способност да бъдете съпричастни към хората и да облекчавате страданията им. Може би по силата на божествения промисъл сме навлезли дълбоко в дома на болниците, за да ни обгърнете с грижа и емпатия по времето, когато се чувствахме изолирани, болни и измъчени. През 2022-ра ще пожънете плодовете на усилията си от последните две години. От март 2020 насам животът ви изглежда сякаш по-труден от обикновено, защото от вас се изисква да се освободите от старото, да се справите с проблемите в подсъзнанието си, да преживеете раздели и дори да влезете в болница. През 2022-ра Сатурн ви подготвя за 2023-та, когато възнамерява да влезе във вашия знак и да остане там почти три години. За последно Великият учител ви е навестявал в периода 1993–1996. Като че ли възнамерява да ви пречисти от всички модели, по които сте живели през последните 30 години – през 2023-та се очаква да отгърнете нова страница в живота си; да преоткриете себе си, да изградите образа си начисто.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЗА ЗОДИЯ РИБИ

От средата на май до края на юли 2021 традиционният ви управител Юпитер отскочи за кратко във вашия знак, за да ви покаже набързо какво предстои през 2022-ра. Веднъж на 12 години Юпитер идва при вас в ролята на Великия благодетел и ви обсипва с дарове. От януари до май и след това от октомври до декември той ще броди из вашите бистри води и ще ви открива възможности във всички сфери на живота. Вашият щедър повелител ще ви помага най-вече да се преоткриете, в т.ч. да подобрите представата за себе си, за тялото, характера, репутацията и външността си. Време е за нов уебсайт, нова прическа, фитнес и дрехи. Излезте от водата! Всички аспекти на живота ви ще усетят благотворното въздействие на Юпитер. Девизът ви през 2022 година е „Познай себе си“.

От май до октомври планетата на щедростта и разширяването транзитира във вашия дом на парите, талантите и самоуважението. Очаква ви изобилие! Юпитер, известен още като Колелото на съдбата, ще ви отвори нови възможности да подобрите финансовото си състояние, да получите повишение или да развиете нов талант, който някой ден може да се превърне в източник на доходи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама