Ден за приключения за една зодия на 28 юни


Ден за приключения за една зодия на 28 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя се погрижете за това съвестта ви да е чиста. Колкото и да е забавно около вас при липсата на това условие няма да може да се насладите на забавлението.

Телец

През този ден не се надпреварвайте с времето. Ще може да се адаптирате към промените много по-лесно, отколкото сте си го представили. Всичко има своите положителни страни.

Близнаци

Днес изпълнете деня си с интересни занимания. Каквото и да правите потопете се в него с цялото си сърце. В края на деня ще сте доволни и удовлетворени.

Рак

Тази неделя не се колебайте да сте откровени. Вашата откритост ще впечатли мнозина и ще повиши авторитета ви. Очакват ви нови приятелства.

Лъв

Тази неделя ще преоткриете качествата на вашия партньор. Намерете време за романтика и релакс. Организирайте по-често такива дни.

Дева

Тази неделя ще може да се насладите на сбъднатите си желания. Помислете за това кое от вашите качества бихте искали да развиете. Запазете вдъхновението си. 

Везни

Тази неделя не се скъпете откъм комплименти. Ще може да уцелите точния момент, за да направите необходимото впечатление на важен човек.

Скорпион

Днес се настройте приключенски. Така чаканите от вас емоции най-накрая ще ви се случат. Бъдете подготвени психически и физически. 

Стрелец

Тази неделя не си поставяйте високи цели. Ако имате планове тяхното описание ще е едно добро начало засега.

Козирог

Тази неделя отдайте нужното внимание на водата. Дали ще плувате, или ще се возите на лодка - не пренебрегвайте мерките за сигурност. 

Водолей

Тази неделя ще бъдете засипани с предложения. Изберете това, което най-много ви допада без да се страхувате, че ще обидите някого. 

Риби

Тази неделя не бъдете доверчиво шаранче. Ако е необходимо бъдете любезни, но не и угодни. Достойнството е безценно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама