Любовен уикенд хороскоп за 27-28 юни


Любовен уикенд хороскоп за 27-28 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Настроението ви ще бъде перфектно, сякаш в унисон със слънчевото лятно време. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате преди всичко върху себе си, но това няма да е за сметка на любовта, по-скоро ще ги комбинирате успешно.

Телец

Спокойствието във връзката е застрашено, но би могло бързо да се възвърне, ако оставите злопаметността си да излезе в „отпуска“. Правилата, които се опитвате да наложите във връзката, ще ви изгираят лоша шега.

Близнаци

В любовен план почивните дни обещават да ви припомнят емоциите от началото на връзката. Опитайте се да потърсите някое тихо и спокойно местенце за кратко бягство от реалността, а пък и какво по-хубаво от лятно уикенд приключение в последните дни на юни. 

Рак

Връзката ви се струва различна от всичко, което сте преживявали до този момент с бивши партньори. Това колкото ви радва, толкова и ви плаши. Не позволявайте на страха от непознатото да помрачи еуфорията ви.

Лъв

Започнали сте да се вълнувате изключително много от духовната страна на любовта, загърбвайки светската показност. Това е много положителна промяна от ваша страна, защото ще почувствате истинска близост.

Дева

През този уикенд звездите ще ви предложат възможност да комбинирате страст, романтика и приятелство - трите стълба, които определено гарантират щастие в любовта.

Везни

Отделете повече време на любимия човек и се радвайте на хармонията. Излезте на разходка, гледайте филм. Ако имате притеснения, споделете ги, защото ще бъдете наистина чути.

Скорпион

Доста пълноценен разговор с голяма тежест предстои за обвързаните Скорпиони. Духовната ви връзка се задълбочава и благодарение на това ще започнете да правите планове за по-далечното бъдеще.

10 ПРИЧИНИ ДА СЕ ВЛЮБИТЕ В СКОРПИОН

Стрелец

Не е изключено да има конфликти в паричната сфера. Може би ще искате да осъществите някаква ваша мечта, но радостта ви бързо ще бъде помрачена от финансовата реалност.

Козирог

Обвързаните Козирози могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си и то по най-добрия начин.

Водолей

Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Само така ще намерите „златната среда”. Отделете време и за романтика.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ВОДОЛЕЙ

Риби

Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. Внимавайте обаче какво споделяте, защото този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до много главоболия.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама