Дневен хороскоп за 25 септември


Дневен хороскоп за 25 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не вярвайте на всичко, което чуете, особено ако ви харесва. Това е ден, в който да проявите повече критичност, най-вече към самите вас.

Телец

През този ден ще имате нужда от утеха. Направете така, че да я получите по здравословен начин. Не посягайте към алкохола.

Близнаци

Днес безусловно ще може да разпознаете истината от лъжата. Изправете се очи в очи с проблема и действайте смело!

Рак

Този петък ви предстои сложен и неприятен разговор. Не го избягвайте. В противен случай тежестта от него с времето само ще нараства.

Лъв

Днес ще може да докажете правотата на своя идея. Пристъпете към внедряването, докато е още "топла" и не слушайте критиката.

Дева

През този ден е много важно да бъдете честни със себе си. Всяко излизане от реалността може да ви струва скъпо.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Везни

Днес ще получите неочакван подарък. Това ще ви покаже, че хората, които ви обичат, са много повече, отколкото предполагате.

Скорпион

Този петък не тръгвайте напред с рогата. Благата дума и търпението ще ви спечелят много повече дивиденти от агресивното поведение.

Стрелец

Това е ден, в който трябва да признаете, че има още много да учите. В това няма нищо срамно - човек се развива непрекъснато.

Козирог

През този ден ще може да се впуснете в ново приключение. Имайте предвид, че вероятно сте пропуснали някои неща за подготовката.

Водолей

Днес ще може да наваксате много пропуснати преживявания и емоции. Взимайте с пълни шепи от случващото се.

Риби

Очаква ви активен ден, в който ще свършите работа за цял екип. Много е важно да намерите психологически отдушник и да не повтаряте скоро това геройство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама