Двойките в зодиака с нещастна любов


Двойките в зодиака с нещастна любов
Снимка: iStock

Според астролозите някои двойки от зодиакалния кръг не могат да изградят силна и стабилна връзка. Ето кои са те.

Овен и Телец

Тези два знака очевидно не са един за друг. Всеки пламенно защитава позицията си и в случая е трудно да се намери компромис. 

Близнаци и Козирог

Козирозите се характеризират с последователност и стабилност, което очевидно не може да се каже за хаотичните Близнаци - настроението им се променя бързо. Първоначално те се захващат за всичко с ентусиазъм, но след това бързо им омръзва.

6 ТИПА ЖЕНИ, ОТ КОИТО МЪЖЕТЕ БЯГАТ

Рак и Везни

Раците обичат да се крият от външния свят, докато Везните не могат да живеят без вниманието и благодарността на околните. Тези два знака са пълна противоположност.

Дева и Лъв

Постоянната и послушна Дева се стреми към подреденост - както в работата, така и в личния си живот. Но за разлика от нея, Лъвът живее според собствените си правила и поради нарцисизма си той няма да позволи на някой да въведе правила в живота му. Връзката между тези два знака е невъзможно да продължи дълго.

Скорпион и Стрелец

Стрелците са свикнали да гледат на живота през призмата на своя рационализъм. Докато Скорпионите са изключително тайнствени и трудни за разбиране. 

Водолей и Риби

Рибите са не само чувствителни, но и изключително взискателни към половинката си. А за Водолеите свободата е най-важна от всичко - те не са в състояние да демонстрират желаната от Рибите чувствителност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама