6 типа жени, от които мъжете бягат


6 типа жени, от които мъжете бягат
Снимка: iStock

Често ние сами сме виновни за провалените ни връзки. Поведението ни отблъсква спътниците от нас. Ако дълго време нямате късмет в любовта, възможно е проблемът да е във вас. Последствията обаче винаги показват проблем, а причината може да е усещане за самота. Вероятно несъзнателно плашите мъжете и ги отблъсквате с поведението си. Има 6 вида жени, от които мъжете бягат. Ако сте един от тях, време е за коренна промяна.

Жена, която мрази мъжете

Тази жена се ядосва на мъжете без причина. Не уважава и не иска да да слуша своя партньор, а държи само на собственото си мнение. Ако принадлежите към този тип жени, направете крачка назад и помислете. Може би този вашият партньор иска да ви направи щастливи, но вие не му позволявате.

Маниачка

Не гонете един мъж и не го следвайте по петите още след първата среща. Можете да го изплашите и така да не последва следваща среща. Трябва да останете загадка за него, а не да се превърнете в Джеймс Бонд в пола.

10 ЗНАКА, ЧЕ НЕ ПОЗНАВАТЕ ДОБРЕ ПАРТНЬОРА СИ

Принцеса

Момичета осъзнайте се - не всичко е толкова красиво и приказно, колкото си мислите. Безспорно една жена трябва да е красива и изискана, но не прекалявайте и не се правете на принцеса. Мъжете не обичат разглезени красавици, които си мислят, че са най-прекрасните на света. Светът не се върти само около вас и си струва да разберете и подкрепите партньора си.

Господарка

Тази жена обича, когато се грижат постоянно за нея и всичко се случва по правилата ѝ. Той не е платил за вашия обяд? Значи не е достоен за вас? Слезте на земята! Не се отнасяйте към хората като към роби и те ще ви уважават. Мъжете не искат господар, а нежна жена и добър приятел до себе си.

5 ЗНАКА, ЧЕ ТОЙ ВЕЧЕ НЕ ВИ ХАРЕСВА

Прекалено чувствителни жени

Вие сте твърде емоционални. Хората трябва постоянно да доказват любовта си и да ви изпращат непрекъснати текстови съобщения, да ви се обаждат на всеки час, за да кажат "Обичам те". Ако сте такъв тип жена, тогава дайте на мъжа и повече свобода. Силните ни половинки не харесват тези прекалени нежности.

Жена, която мисли твърде много за всичко

Дали ме лъже, когато казва, че изглеждам добре? Защо ме гледаше така? Не каза ли това вчера? Задавате ли си постоянно такива въпроси? Отпуснете се и се успокойте, ако вашият мъж е казал нещо, той наистина го мисли. Такива са мъжете- директни. По-добре е да се насладите на тази връзка, отколкото да  тормозите партньора с въпроси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама