10 мъжки навика, които най-много дразнят жените


10 мъжки навика, които най-много дразнят жените
Снимка: iStock

Повечето мъже дори нямат представа с какво точно дразнят любимата си. Оказва, че някои техни навици са в основата на по-голямата част от скандалите във връзките. Ето с какво един мъж най-много дразни жената до себе си.

1. Той отказва да се включи в домакинската работа

В съвременния свят стереотипът, че жената трябва да чисти и готви, а мъжът да работи, изглежда напълно абсурден. Глупаво е да придържате към това мнение, особено ако любимата ви работи наравно с вас. Ако сте уморени след тежък работен ден, искате да се приберете вкъщи и просто да се отпуснете, тогава защо изисквате от любимия си човек да готви, да чисти, да пере и да глади след работа? След като двамата работите и живеете под един покрив, трябва да споделяте и домакинските задължения.

2. Желанието му да покаже, че е по-силен

В една връзка няма място за конкуренция. Ако обичате партньора си, ще се радвате на успехите му, без да ги омаловажавате и да се опитвате да се конкурирате с него. Когато мъжът се опитва да се покаже като по-силен и по-умен от своята жена, няма да спечели нищо от това. Ако искате да се чувствате все по-добре, единственият човек, с когото трябва да се състезавате, сте вие ​​самите.

7 ЖЕНСКИ НЕДОСТАТЪКА, КОИТО МЪЖЕТЕ ОБОЖАВАТ

3. Постоянното му самоизтъкване

Жените не харесват мъже, които постоянно се самоизтъкват, за да повишат самочувствието си.

4. Той никога няма време за любимата си

Ако всеки уикенд намирате време за среща с приятели, но не и за любимата си, променете това. В противен случай тя едва ли ще изтърпи дълго това положение.

5. Незаинтересоваността му към интересите на неговата любима

Опитайте се да я питате по-често какво би искала. Всяка жена ще оцени подобно отношение към нея.

6. Непоискани съвети

Мъжете често реагират по този начин, когато любимата им сподели проблема си с тях. Но в случая не трябва да забравят, че тя не се нуждае от съвет, а от подкрепата на своя любим. Тя очаква да я изслушате, да я прегърнете и да кажете няколко мили думи.

7. Игнориране на ежедневните проблеми

За мъжете неработещият душ и скърцащият шкаф са детайли, на които не си струва да се обръща внимание. Но жените се дразнят от това. 

10 НЕЩА, КОИТО ЖЕНИТЕ ОЧАКВАТ ОТ МЪЖЕТЕ

8. Сравненията с майка му

Едва ли има жена, която иска да бъде сравнявана с друга дама. Сравнението с майката на нейния любим не прави изключение.

9. Мързел

Това е един от най-досадните навици на мъжете. Едва ли мързеливият мъж ще може да създаде комфортни условия за живот на своята любима. Със сигурност тя няма да може да разчита на него.

10. Грубост

Грубите мъже изглеждат привлекателни само в евтините женски романи и тийнейджърските комедии, но не и в реалния живот. Жените не обичат с тях да се държат грубо и избягват такива мъже. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама