10 знака, че НЕ познавате добре партньора си


10 знака, че НЕ познавате добре партньора си
Снимка: iStock/Guliver

Връзките не винаги се развиват гладко, но винаги искате да знаете накъде отиват нещата и дали има перспектива. Жените са склонни да си затварят очите за очевидни негативни признаци. Тези 10 знака ще ви помогнат да определите дали наистина има достоен избраник до вас, който иска дългосрочна връзка.

1. Все още не познавате близките му 

Средата говори за човек много повече от самия него. Излизате от няколко месеца, но не ви е запознавал с приятели - може би тук има нещо сериозно. Ако няма приятели, това е още по-подозрително. 

2. Вашите интереси и хобита са противоположни

Никой не казва, че хората трябва да прекарват 24 часа на ден заедно и трябва да имат сходни хобита. Но колкото по-общи интереси има една двойка, толкова по-щастлива ще бъде връзката им. 

С ТЕЗИ 7 ВЪПРОСА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАКВО ИСКА В ЛЮБОВТА

3. Тежката криза е непозната за вас

Не е лошо, ако двойката ви премине през труден период, преди да създаде семейство. Такива неща проверяват връзката за сила, действат като лакмус. 

4. Без спорове

Аргументите и дори кавгите са абсолютно нормално нещо във връзката, ако всичко е в цивилизовани рамки. Различните гледни точки не са причина за раздяла, но е важно и двамата партньори да знаят как да се държат прилично.

5. Липса на контрол върху финансите

Всеки човек трябва да има свое собствено финансово пространство и изобщо не е необходимо да откривате една сметка за двама или да се отчитате за всяка стотинка. Но ако не знаете колко печели партньора ви и къде харчи парите си, това е лош знак. 

6. Не се правят планове за бъдещето

Не говорим за планове за следващия уикенд или за компанията, в която ще празнувате Нова година. Но по-важни могат да се считат планове, които определят съдбата. Наясно ли сте с мечтите на партньора си, с целите в кариерата, дали иска деца, да си купи апартамент и т.н. 

4 НАЧИНА ДА НАКАРАТЕ ЕДИН МЪЖ ДА ВИ ЖЕЛАЕ

7. Сериозните теми се заобикалят

Психолозите са сигурни, че една двойка може да има напълно различни интереси, но по глобални въпроси те не трябва да имат противоположни мнения. 

8. Емпатията е чужда на партньора

Да се научим да съпреживяваме във взаимоотношенията е изключително важно. Не мълчете за проблемите и настроенията си, но наблюдавайте и реакциите към тях. Няма нужда да се страхувате да поискате подкрепа.

9. Мълчание за детството

Много опасен момент е отказът да се обсъжда детството, емоциите, инцидентите, свързани с този период. Това е или нежелание да говори с вас за важни неща, или твърде сериозни, травмиращи спомени. И двете могат да бъдат фатални за връзката.

10. Увереност в идеалния партньор

Въпреки факта, че началният етап на връзката винаги предполага известна еуфория, не можете да останете в нея твърде дълго. Опитайте се поне от време на време да бъдете реалисти относно партньора и връзката си. Ако ви се струва, че той е безупречен, той няма недостатъци, време е да си отворите очите.  

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама