Ето как различните зодии ще прекарат Коледа


Ето как различните зодии ще прекарат Коледа
Снимка: iStock

Овен

Овенът е купонджия и когато празнува иска да е на ниво. Ще си купи нови красиви дрехи, ще покани тайфата и ще пирува до зори. Знаем, че обожавате празненствата, но все пак се отдайте и на малко по-спокойни занимания в компанията на твоите близки. Може пък да ви хареса.

Телец

Празниците за вас са време за почивка и излежаване на дивана. За тази цел ще ви трябват удобни дрехи за приятно излежаване, купа с пуканки и лакомства и чаша горещ шоколад.

Близнаци

Сигурни сте, че няма да сте щастливи, ако просто си останете у дома за празниците. Близките ви обаче няма да са прекалено развълнувани от вашите планове – все пак вие никога не сте у дома за Коледа. 

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ИМАТ ЕДНА ПРЕКРАСНА И ЩАСТЛИВА 2022 ГОДИНА

Рак

Опаковали сте подаръците си още през август, организирали сте всички празнични приготовления през септември, така че сега може единствено да си почивате и да се наслаждавате на аромата на печени коледни сладки.

Лъв

Не можете да си представите Коледа без коледни пуловери, украса, маратони с коледни филми и всичко останало в този дух. Знаем, че обожавате празниците и ако можете бихте прекарали целия месец, облечени като Дядо Коледа.

Дева

Опитайте се просто да се отпуснете и да забравите за всички списъци. Не е нужно да се притеснявате толкова… Напомнете си, че не само вие сте отговорни за Коледа, това е обща задача.

Везни

Везните обичат да дават и да правят добро, което е страхотно. Вашите празници ще преминат в оказване на помощ на тези, които имат най-много нужда от нея. Все пак не забравяйте и за себе си.

Скорпион

Отново сте настроени романтично и нямате търпение да прекарате Коледа с половинката. Любовта е страхотно нещо, но се уверете, че я давате на правилните хора, защото някой може да се възползва от романтичния ви дух и да ви нарани.

Стрелец

Празничният сезон е време за почивка в компанията на любимите ви хора. Това включва и такива, с които току-що сте се запознали. Забавлявайте се, но не прекалявайте!

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ЗАБОГАТЕЯ ПРЕЗ ЯНУАРИ

Козирог

Козирозите обичат да правят хората около себе си щастливи, така че те изразходват много време и енергия в избирането на подаръци. Това е чудесно, разбира се и напълно в духа на празничния сезон, но също така е важно да отделите и малко време за себе си.

Водолей

Тъй като толкова обичате новите предизвикателства, разбира се, вече сте подготвили дълъг списък за Нова година и ще прекарате остатъка от времето си в разговори с приятелите си. Да не говорим колко се вълнувате от подаръците и вкусните лакомства на масата.

Риби

Рибите не могат без празнични традиции. Украсяването на елхата, коледната музика, опаковането на подаръците, печенето на сладки и кексове, както и гледането на коледни филми. Всичко това са нещата, които чакате с нетърпение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама