Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия РАК


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия РАК
Снимка: iStock

Според световноизвестният астролог Гал Сасон 2022 година ще бъде много цветна за Раците. Чакат ги доста промени и дори трансформации, които ще променят представителите на тази зодия към по-добро.

Рак: Моята трансформация

Много неща се случват напоследък при вас, Раци. През 2019 и 2020 година Северният възел беше при вас, за да ни напомня важната роля на здравните работници (покровителствани от грижовния ви знак), дистанционното учене и работата от вкъщи (вие сте знакът на дома и семейството). От началото на локдауните (март 2020) Сатурн транзитира във вашия дом на смъртта и трансформацията, така че всички бяхме принудени да се свием в черупките си, както често правите вие. Сатурн продължава обиколката си в този дом до края на 2022-ра, но горе главата: през 2023-та Ангелът на смъртта ще ви освободи от присъствието си. Вие се отърсвате като дърво през есента: освобождавате се от връзки, нагласи и поведенчески модели, държали ви далеч от истинската ви същност, както и от други форми на блокажи и задръжки. През 2022-ра и най-вече през последните шест месеца от годината ще получите достъп до дарби и умения от минали животи и ще имате възможността да завършите енергийното си пречистване. Все още обаче е възможно да изпитвате известно напрежение между потребността да се освободите от нещата, които ви блокират, и вашата общност, приятели или компаниите, в които работите. Напрежението ще бъде особено осезаемо през септември и октомври, когато квадратурата Сатурн – Уран ще бъде най-силна. Влиянието й може да се изрази в прекратяване на отношенията с определена компания или корпорация, раздяла с приятел или неловка ситуация с човек, в отношенията с когото границата между платоничната и истинската любов е размита.

ТЕЗИ ЗОДИИ ГИ ОЧАКВА КЪСМЕТ В КАРИЕРАТА ПРЕЗ 2022 ГОДИНА

Тъй като Луната е управителят на Рак, затъмненията сериозно ви въздействат. В техните периоди емоциите ви се люшкат нагоре-надолу, а събитията се развиват със светкавична скорост. По този начин ще се чувствате в края на април и през май, както и в края на октомври и през ноември. Затъмненията ще ви помогнат да ускорите процесите, свързани с приятелства, правителствени структури, корпорации и общности. Следващите осемнадесет месеца са чудесен период за създаване на нови приятелства, включване в групи с единомишленици и установяване на връзка с нови компании.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама