Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ВОДОЛЕЙ


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ВОДОЛЕЙ
Снимка: iStock

ВОДОЛЕЙ: Аз знам

Сатурн – вашият традиционен управител, премина във вашия знак в началото на локдауните през 2020 година. ПредишнияТ път това се случи в периода 1991–1993. Най-вероятно сте го усетили по това, че ви се е наложило да се справяте с повече трудности, отговорности, ангажименти, натиск и лишения. Сякаш през последната година животът ви държи изкъсо и постоянно изпитва способността ви да запазите присъствие на духа. Сатурн е Господарят на кармата, наричан още „Великият учител“ в кабала. От март 2020 насам той ту влиза, ту излиза от вашия знак и ще остане там до март 2023-та. Тъй като това е последната му година при вас, може да очаквате някои благотворни ефекти от присъствието му. Сатурн не е лесен: той поражда напрежение и предизвиква промени, които обикновено ни правят по-сериозни, зрели и отговорни. И тъй като се намира в първия ви дом, вие се чувствате под пара във всички аспекти на живота си, но най-вече по отношение на тялото, идентичността и ролята си в живота. Напрежението се усеща и в това как ви възприемат другите, а също как вие се самовъзприемате.

През 2022 гледайте да приложите на практика суровите уроци, преподавани от Господаря на кармата. Имате чудесна възможност да укрепите връзката си с тялото, да се отдадете на нов вид физическа активност, да си съставите нов здравословен режим, да се свържете отново със своята същност и с това, което искате за себе си и за бъдещето си. Годината е благоприятна да смените бранда, да възприемете нова роля, да израснете, да поемете повече отговорности, да станете такива, каквито винаги сте мечтали да бъдете. Сега е моментът да превърнете потенциала си в реалност.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ВОДОЛЕЙ

Водолеи, вашето племе има двама владетели: Сатурн (властва над традицията) и Уран (открит през 1781 година, властва над революциите). Вие сте като Рим и Спарта, управлявани от двама царе или два съвета, само че вашите владетели са толкова различни в ценностите и наклонностите си, че ви подлудяват. Сатурн иска да запази всичко на всяка цена; Уран напира да го разруши и да започне начисто. През февруари, юни и декември 2021-ва двамата ви управители образуваха квадратура, а през 2022-ра съперничеството им продължава, особено през септември и октомври. Във вашия случай квадратурата ще се изрази като напрежение между вас и родата ви. Имате късмет, че тази година (както ще видите в следващия абзац) Северният възел – точката на добрата карма, преминава в дома на домашното огнище. Все пак не са изключени предизвикателства и напрежение между новата ви личност и потребностите на близките и домакинството ви. Възможно е новото ви себеусещане да се чувства не на място там, където живеете: в квартала, града или държавата.

И така, Главата на дракона отправя взор към дома на домашното огнище и семейството. Това е чудесна новина, ако искате да купите къща, да встъпите в брак, да се преместите, да изцелите отношенията в семейството си. Драконът ще ви помогне да се почувствате защитени, обгрижени и в прегръдката на Вселената след мъчните времена, в които се налагаше да търпите Сатурн в своя знак

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама