Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия СКОРПИОН


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия СКОРПИОН
Снимка: iStock

СКОРПИОН: Аз (се) преобразявам

От март 2020, точно когато започнаха локдауните и човечеството беше принудено да се затвори у дома, във вашия дом на домашното огнище и семейството, Скорпиони, влезе Господарят на кармата Сатурн.

Съвпадението е изключително символично, защото картата Таро на вашия знак е Смъртта, а когато планетата ни беше връхлетяна от смърт, всички се заключиха в домовете си точно както наредихте вие. За последно Сатурн е бил в този ви дом в периода 1991–1993, така че е добре да си припомните какво се е случвало в живота ви тогава, за да разберете какви уроци ще ви преподаде Сатурн тази година.

През 2022 той продължава да ви обучава интензивно в областите, свързани с дома и семейството, справянето с емоциите и тяхното преработване. Показва ви как да станете по-добри родители, баби, дядовци, партньори, синове и дъщери. Понякога Сатурн руши домове, за да ги построи по-добре, кара ви да смените града или държавата, в които живеете, заставя ви да решите отдавна погребани проблеми в семейството. В момента той се намира в дъното на вашата карта (т.е. в най-долната точка на картата, т.нар. надир, от който започва четвърти дом): в мазето, в подземния бункер. Каквото и да има заровено там, включително кармата на предците ви, то трябва да излезе наяве през 2022 година. Положението обаче не е толкова мрачно, защото това е последната права от транзита на Сатурн в този дом, а Великият учител е склонен да възнаграждава с дарове прилежните си ученици, последвали неговите насоки.

Най-голямата промяна от миналата година е появата на Опашката на дракона, или Южния възел, в Страната на Скорпионите. За последно това се в случвало в периодите 1984–1986 и 2003–2004. Южният възел сочи нещата, от които трябва да се освободим, което означава, че веднъж на 19 години ви се дава шанс да отмиете всичко излишно от себе си. Можете да използвате момента, за да се отърсите поне отчасти от прекалената си напористост, собственическо отношение и отмъстителност; да се научите, образно казано, да се огъвате и да давате повече от себе си. Иначе казано, освободете се от нещата, които дебнат в сянката ви: острата опашка на Дракона може да прогони лошите чувства, обидите, угризенията и разочарованията.

През втората половина на годината Марс – единият от покровителите ви, пътува във вашия дом на смъртта и трансформацията. Тъкмо това е домът на Скорпиона – подземното, подсъзнателното, невидимото и неизследваното.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама