Големият седмичен хороскоп за 11-17 септември 2023


Големият седмичен хороскоп за 11-17 септември 2023
Снимка: iStock

Новата седмица обещава успех в бизнеса и любовта на една от зодиите. Какво ще се случи на останалите вижте в седмичния хороскоп за 11-17 септември 2023 г. 

Овен

Много от плановете ви сега ще трябва да бъдат преразгледани радикално. Необходимо е да изберете правилна стратегия и тактика в личните и бизнес отношенията. Стресът на работното място може да се увеличи - това ще бъде свързано с нарастване на натоварването. В петък бъдете внимателни с документите и в общуването с хората. Обръщайте внимание не само на ключовите моменти, но и на малките неща.

Телец

Началото на седмицата е подходящо време за реализиране на планове и идеи. В работата можете да постигнете успех. Но в личния си живот трябва да забавите темпото и да осъзнаете възникнали проблеми. Може би вашето възприемане на ситуацията ще се промени и разрешаването на проблема ще изисква съвсем различен подход. Желателно е емоциите да не са пречка в дейността ви.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 11 - 17 септември 2023

Близнаци

Не губете вяра в това, което правите, което обичате и за което мечтаете. Звездите казват, че се приближавате до заветната цел. Дори да ви се струва, че това не е така и има твърде много пречки много скоро ще постигнете целта си. Всичко ще се нареди по най-добрия възможен начин. Ще почувствате щастие и хармония, ще намерите смисъл и радост в живота. Очакват ви положителни промени.

Рак

В началото на седмицата може да има известен срив в плановете, а същевременно и в чувствата и настроението. До сряда обаче пред вас ще се открият нови възможности. Ще се радвате на прилив на енергия и хармонизиране на вашия вътрешен свят. Вашата повишена проницателност ще допринесе за професионални успехи. Събота е един от най-добрите дни от седмицата, възползвайте се от благоприятния момент за почивка.

Лъв

Тази седмица е много успешна в кариерно отношение. Възможно е да получите примамливи бизнес предложения. Също така е много вероятно да срещнете хора, които ще са полезни за развитието на професионалната ви дейност. Ако сте съсредоточени и внимателни, тогава ви е гарантиран успех в работата, при това такъв, какъвто дори не сте очаквали. През почивните дни открийте баланса в себе си -  разходете се сами в парка или извън града.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 11-15 септември 2023

Дева

През тази седмица сравнително лесно ще разрешите всички отложени въпроси, време е да покажете на какво ви е научил животът. Внимавайте обаче да не се поддадете на изкушението да критикувате остро всичко и всички. Ще бъде особено вредно да атакувате колеги, а приятелите ви няма да ви благодарят. Опитайте силите си в нещо ново, непознато за вас, но не казвайте нищо за това на другите, докато не сте напълно уверени в собствените си способности.

Везни

Тази седмица може да е богата на срещи и запознанства. Почти всички от тях ще ви доставят удоволствие. Сега пътуванията и командировките са много благоприятни. Не забравяйте да редувате работа с почивка. Отделете време през почивните дни, за да се съсредоточите върху себе си и тези, които обичате. Те имат нужда от вашето внимание и грижи.

Скорпион

През тази седмица можете да реализирате всяка идея. Звездите ви обещават успех в бизнеса и любовта. Не пропускайте чудесен шанс да укрепите позицията си на кариерната стълбица или дори да направите още няколко стъпки нагоре. По-добре е да посветите почивните дни на семейството и дома си. Отделете време, за да хармонизирате пространството около себе си.

Стрелец

През тази седмица по-голямата част от времето ви ще бъде погълнато от работа. В понеделник е препоръчително да си поставите ясна цел и да я следвате. Този ден може да се окаже интересен и наситен със събития. Важно е правилно да разпределите силата и енергията си. Средата на седмицата е чудесен момент за създаване на основа за бъдещо кариерно развитие. През почивните дни са възможни промени.  Крайно време е да се отървете от старите неща.

Козирог

През тази седмица ще ви бъде изключително трудно да се концентрирате върху текущите дела, да не говорим за нови проекти. През целия период не бива да се занимавате със семейни проблеми, опитите да подредите нещата не само няма да изяснят ситуацията, но и ще предизвикат скандал. По-добре е просто да си вземете почивка. В един момент всичко някак ще се реши от само себе си.

Вижте още: Край на самотата: Тези зодии ще срещнат сродната си душа тази есен

Водолей

През следващите дни ще се появят много възможности, но и броят на отговорностите ще се увеличи, особено що се отнася до работата. Покажете решителност и активност буквално във всичко и тогава Съдбата ще бъде много благосклонна към вас. В края на седмицата се опитайте да се отпуснете и да не правите нищо важно. Това ще е време за анализ и почивка.

Риби

Настъпва добра седмица за раждането на нови идеи и смели проекти. Непланирана среща може да доведе до сключване на изгодно бизнес споразумение или да се превърне в началото на вихрен роман. Вслушайте се в коментарите и съветите на колеги и приятели. Сега ще трябва да подобрите нивото на професионализма си. Твърде рано е да почивате на лаврите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама