Хороскоп за тази седмица, 11-17 април


Хороскоп за тази седмица, 11-17 април
Снимка: iStock

Овен

Това е седмица, в която да проявите смелост. Не се страхувайте да се заемете с големи дела, особено в работата. Уникалните ви идеи ще ви свършат чудесна услуга в реалния живот, особено в личен план. Отнесете се сериозно към всяко ваше хрумване сега. В края на седмицата може да преживеете разочарование. Не очаквайте всички да са на вашето ниво.

Телец

Това е време, в което ще имате нужда да отделите повече време на себе си. Дайте си сметка каквото точно искате от живота и как да го постигнете. В средата на седмицата помислете как да поглезите любимите си хора. Пазете се от познати, за които не знаете много, но настояват да участват в живота ви прекалено активно. 

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СА НАЙ-КРАСИВИ

Близнаци

Това е седмица, в която няма да имате равни на себе си. Вдигнете високо глава, изправете гръб и преминете гордо през дните, които ви очакват. Положителните промени ще настъпят съвсем скоро. Възможно е да станете обект на ревност в края на седмицата. Не давайте повод за това.

Рак

Новата седмица ще ви дари с много нови усещания и впечатления. Бъдете благодарни на хората, които ви обичат и им отвърнете със същото. Не смятайте, че щастието ви е нещо дължимо. За него е нужно редовно да се полагат усилия. В края на седмицата ваш приятел ще има нужда от помощта ви.

Тези зодии НЕ могат да живеят под един покрив

Лъв

Това е седмица, в която късметът ще е на ваша страна. Ако усетите, че имате нужда от промяна, насочете вниманието си към възможностите да повишите квалификацията си или да започнете да учите нещо съвсем ново. Никога не е късно за образование и придобиването на допълнителни умения.

Дева

Това е седмица, в която най-обикновено познанство може да прерасне в значимо приятелство или любовна връзка. Радвайте се на щастието ви и не позволявайте на стереотипите да ви спрат по пътя на сбъдването на мечтите ви. В края на седмицата се пазете от прибързани изводи и отчаяни постъпки.

ТАЛИСМАНИ ЗА ЗОДИЯ ДЕВА

 

Везни

Това е седмица, която ще ви изненада със събития. Бъдете готови за промени. Извадете любимата си рокля, направете прическата си, изберете бижута. Повече настроение и цвят ще направят чудеса с настроението ви и ще привлекат късмет в живота ви.

Скорпион

Това е седмица, в която всички пътища пред вас ще бъдат отворени. Важно е да изберете правилния от тях, за да вложите силите си в нещо конструктивно и значимо. В любовта ви очакват приятни изненади от страна на любимия ви човек. Проявете взаимност. 

Времето не лекува нашите рани, но ни прави по-силни

Стрелец

Това е седмица, която ще ви избави от апатията, в която сте попаднали. Направете първата крачка към ново хоби или занимание. Не търсете високи резултати, а удовлетворение за душата ви. Не подценявайте и живителния ефект на спорта. 

Козирог

Това е седмица, в която за вас няма да е полезно да поставяте работата на първи план. Имате личен живот и е крайно време да му обърнете повече внимание. Още от първите ви стъпки в тази насока ще усетите първите положителни промени. В края на седмицата високо ще бъдат оценени организаторските ви способности.

Оставeте животът да поеме по своя път

Водолей

Това е седмица, в която с лекота ще разрешите всеки възникнал въпрос или проблем в личен план. Ще сте способни да сдобрите най-големите врагове. В работата ще имате разногласия с колегите. Не влизайте в открити конфронтации. Вършете работата си съвестно. През почивните дни отделете повече време на спорта. 

Риби

Това е седмица, в която да търсите истината. Не вярвайте на фалшиви усмивки и прекалено мили думи. Зад тях може да се крият нечисти намерения. Проверявайте добре всяка информация, доверете се на интуицията си. В петък направете нещо за себе си. Ако трябва заминете някъде сами, за да подредите мислите си или просто да се насладите на уникалната ви компания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама