Хороскоп за тази седмица, 11-17 декември 2023


Хороскоп за тази седмица, 11-17 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии в периода 11-17 декември 2023.

Овен

Тази седмица обещава да ви даде множество от различни възможности за романтични срещи и пътувания. Въпросите в работата ще се разрешат във ваша полза. Сега е моментът да определите какво искате от живота. Опитайте се да бъдете позитивни и ще видите как се променя възприятието ви за света. Важно е да помагате на другите, това ще помогне и на вас съвсем скоро.

Телец

Тази седмица изглежда ще имате още повече служебни задължения и те ще изискват допълнителни усилия от вас. Опитайте се да предотвратите умората да повлияе на семейните ви отношения, общувайте повече с децата си. В петък трябва да се поглезите с нещо приятно, за да разсеете скучната, еднообразна атмосфера. Каквото и да си поставите за задача до края на седмицата, определено ще успеете, ако, разбира се, започнете да осъществявате плановете си. Очаквайте добри новини в събота.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия ОВЕН

Близнаци

Близнаци, първата половина на седмицата ще бъде по-продуктивна от втората, така че е по-добре да планирате всички важни неща в началото на периода. Опитайте се да измерите адекватно силата си, сега не е най-доброто време за трудови подвизи. По-добре е да правите по-малко, но по-добре. Седмицата е благоприятна за обогатяване с нови впечатления и за творчески дейности. Очаквайте солиден бонус от работата си.

Рак

Тази седмица не трябва да се противопоставяте на общоприетите правила.  Сега е важно да сте последователни и точни. Не вършете работа, за която нямате никакъв опит - заложете на сигурното. В сряда ще имате шанс да покажете най-добрата си страна. В личния живот се опитайте да бъдете по-тактични. Раздразнението трябва да бъде скрито и потушено, вземете предвид интересите на другите. Обърнете повече внимание на вашите близки и приятели.

Лъв

Търпението и работата, както и пълната невъзмутимост към негативизма и емоциите на другите, ще ви помогнат да запазите здравето и самочувствието си. В момента ще имате много интересни идеи. Всичко ще си дойде на мястото , но постепенно. Четвъртък е подходящ за приключване на стари и започване на нови важни дела. Този ден е много продуктивен за творчество. В петък, преди да вземете решение за нещо в личния си живот, се откажете от илюзиите и се опитайте да видите текущата ситуация отстрани. Вашето добро настроение ще зарадва не само вас, но и всички, които са наблизо.

Вижте още: Ето какви сте били в миналия си живот според зодията ви

Дева

Деви, не губете вяра в това, което правите, което обичате и за което мечтаете. Звездите казват, че се приближавате до заветната цел. Дори да ви се струва, че това не е така и има твърде много пречки много скоро ще постигнете целта си. Всичко ще се нареди по най-добрия възможен начин. Ще почувствате щастие и хармония, ще намерите смисъл и радост в живота. Очакват ви положителни промени.

Везни

През новата седмица не се правете на сериозни, отпуснете се, усмихвайте се по-често. Събитията в личния ви живот ще ви позволят да се освободите от илюзорни идеи и пресилени идеали, въпреки че процесът не винаги ще протича така, както бихте искали. Опитайте се да използвате по-светли, весели цветове в дрехите си. През втората половина на седмицата не бива да се натоварвате с други проблеми освен най-належащите.

Скорпион

Скорпиони, тази седмица е много успешна в кариерно отношение. Възможно е да получите примамливи бизнес предложения. Също така е много вероятно да срещнете хора, които ще са полезни за развитието на професионалната ви дейност. Ако сте съсредоточени и внимателни, тогава ви е гарантиран успех в работата, при това такъв, какъвто дори не сте очаквали. През почивните дни открийте баланса в себе си -  разходете се сами в парка или извън града.

Стрелец

През тази седмица се опитайте се да разпределите времето си така, че да можете не само да работите продуктивно, но и да си починете пълноценно. Опитайте се бързо да разрешавате бизнес въпроси, като избягвате дълги колебания и размисли. Четвъртък може да е пълен с суетене и недоразумения. Спокойното и ефективно настроение в петък ще ви позволи да завършите много от започнатите неща. Почивните посветете на семейството си.

Вижте още: Внимание: Влизаме в ретрограден Меркурий от 13 декември

Козирог

През тази седмица сравнително лесно ще разрешите всички отложени въпроси, време е да покажете на какво ви е научил животът. Внимавайте обаче да не се поддадете на изкушението да критикувате остро всичко и всички. Ще бъде особено вредно да атакувате колеги, а приятелите ви няма да ви благодарят. Опитайте силите си в нещо ново, непознато за вас, но не казвайте нищо за това на другите, докато не сте напълно уверени в собствените си способности.

Водолей

През тази седмица трябва да се вгледате в себе си и да помислите от какво имате нужда, какво ви прави щастливи и вдъхновява. Ето за това трябва да се борите и ще намерите дългоочакваното щастие. Сега личният живот излиза на преден план. Изборът може да бъде труден, така че помислете внимателно, преди да действате. Но все пак не протакайте безкрайно. Време е да промените нещо. В работата ви очакват признание, уважение и печалба.

Риби

През тази седмица можете да реализирате всяка идея. Звездите ви обещават успех в бизнеса и любовта. Не пропускайте чудесен шанс да укрепите позицията си на кариерната стълбица или дори да направите още няколко стъпки нагоре. По-добре е да посветите почивните дни на семейството и дома си. Отделете време, за да хармонизирате пространството около себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама