Хороскоп за тази седмица, 11-17 декември 2023


Хороскоп за тази седмица, 11-17 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии в периода 11-17 декември 2023.

Овен

Тази седмица обещава да ви даде множество от различни възможности за романтични срещи и пътувания. Въпросите в работата ще се разрешат във ваша полза. Сега е моментът да определите какво искате от живота. Опитайте се да бъдете позитивни и ще видите как се променя възприятието ви за света. Важно е да помагате на другите, това ще помогне и на вас съвсем скоро.

Телец

Тази седмица изглежда ще имате още повече служебни задължения и те ще изискват допълнителни усилия от вас. Опитайте се да предотвратите умората да повлияе на семейните ви отношения, общувайте повече с децата си. В петък трябва да се поглезите с нещо приятно, за да разсеете скучната, еднообразна атмосфера. Каквото и да си поставите за задача до края на седмицата, определено ще успеете, ако, разбира се, започнете да осъществявате плановете си. Очаквайте добри новини в събота.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия ОВЕН

Близнаци

Близнаци, първата половина на седмицата ще бъде по-продуктивна от втората, така че е по-добре да планирате всички важни неща в началото на периода. Опитайте се да измерите адекватно силата си, сега не е най-доброто време за трудови подвизи. По-добре е да правите по-малко, но по-добре. Седмицата е благоприятна за обогатяване с нови впечатления и за творчески дейности. Очаквайте солиден бонус от работата си.

Рак

Тази седмица не трябва да се противопоставяте на общоприетите правила.  Сега е важно да сте последователни и точни. Не вършете работа, за която нямате никакъв опит - заложете на сигурното. В сряда ще имате шанс да покажете най-добрата си страна. В личния живот се опитайте да бъдете по-тактични. Раздразнението трябва да бъде скрито и потушено, вземете предвид интересите на другите. Обърнете повече внимание на вашите близки и приятели.

Лъв

Търпението и работата, както и пълната невъзмутимост към негативизма и емоциите на другите, ще ви помогнат да запазите здравето и самочувствието си. В момента ще имате много интересни идеи. Всичко ще си дойде на мястото , но постепенно. Четвъртък е подходящ за приключване на стари и започване на нови важни дела. Този ден е много продуктивен за творчество. В петък, преди да вземете решение за нещо в личния си живот, се откажете от илюзиите и се опитайте да видите текущата ситуация отстрани. Вашето добро настроение ще зарадва не само вас, но и всички, които са наблизо.

Вижте още: Ето какви сте били в миналия си живот според зодията ви

Дева

Деви, не губете вяра в това, което правите, което обичате и за което мечтаете. Звездите казват, че се приближавате до заветната цел. Дори да ви се струва, че това не е така и има твърде много пречки много скоро ще постигнете целта си. Всичко ще се нареди по най-добрия възможен начин. Ще почувствате щастие и хармония, ще намерите смисъл и радост в живота. Очакват ви положителни промени.

Везни

През новата седмица не се правете на сериозни, отпуснете се, усмихвайте се по-често. Събитията в личния ви живот ще ви позволят да се освободите от илюзорни идеи и пресилени идеали, въпреки че процесът не винаги ще протича така, както бихте искали. Опитайте се да използвате по-светли, весели цветове в дрехите си. През втората половина на седмицата не бива да се натоварвате с други проблеми освен най-належащите.

Скорпион

Скорпиони, тази седмица е много успешна в кариерно отношение. Възможно е да получите примамливи бизнес предложения. Също така е много вероятно да срещнете хора, които ще са полезни за развитието на професионалната ви дейност. Ако сте съсредоточени и внимателни, тогава ви е гарантиран успех в работата, при това такъв, какъвто дори не сте очаквали. През почивните дни открийте баланса в себе си -  разходете се сами в парка или извън града.

Стрелец

През тази седмица се опитайте се да разпределите времето си така, че да можете не само да работите продуктивно, но и да си починете пълноценно. Опитайте се бързо да разрешавате бизнес въпроси, като избягвате дълги колебания и размисли. Четвъртък може да е пълен с суетене и недоразумения. Спокойното и ефективно настроение в петък ще ви позволи да завършите много от започнатите неща. Почивните посветете на семейството си.

Вижте още: Внимание: Влизаме в ретрограден Меркурий от 13 декември

Козирог

През тази седмица сравнително лесно ще разрешите всички отложени въпроси, време е да покажете на какво ви е научил животът. Внимавайте обаче да не се поддадете на изкушението да критикувате остро всичко и всички. Ще бъде особено вредно да атакувате колеги, а приятелите ви няма да ви благодарят. Опитайте силите си в нещо ново, непознато за вас, но не казвайте нищо за това на другите, докато не сте напълно уверени в собствените си способности.

Водолей

През тази седмица трябва да се вгледате в себе си и да помислите от какво имате нужда, какво ви прави щастливи и вдъхновява. Ето за това трябва да се борите и ще намерите дългоочакваното щастие. Сега личният живот излиза на преден план. Изборът може да бъде труден, така че помислете внимателно, преди да действате. Но все пак не протакайте безкрайно. Време е да промените нещо. В работата ви очакват признание, уважение и печалба.

Риби

През тази седмица можете да реализирате всяка идея. Звездите ви обещават успех в бизнеса и любовта. Не пропускайте чудесен шанс да укрепите позицията си на кариерната стълбица или дори да направите още няколко стъпки нагоре. По-добре е да посветите почивните дни на семейството и дома си. Отделете време, за да хармонизирате пространството около себе си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама