Хороскоп за тази седмица, 20 - 26 май 2024


Хороскоп за тази седмица, 20 - 26 май 2024
Снимка: iStock

Научете съветите на звездите за всяка зодия за тази седмица, 20 - 26 май 2024.

Овен

През тази седмица ще се нуждаете от издръжливост и самоконтрол. Успехът изисква внимателно изготвяне на плановете и проверка на информацията. Не отхвърляйте помощта на приятелите си, но не разчитайте на тях, не сте застраховани от тяхната небрежност. Не се поддавайте на емоции, отхвърляйте непрактични решения и отказвайте авантюристични предложения. В края на седмицата може да се появи необходимост от действие и промяна, но това трябва да става много предпазливо. Посветете поне единият почивен ден на семейството и децата.

Телец

Това е седмица на сбъднатите желания. В личните отношения не настоявайте прекалено, тъй като това ще отблъсне партньора ви и ще го накара още по-яростно да отстоява мнението си и да се настрои срещу вашето. Здравето ви ще изисква специално внимание. Не подценявайте оплакванията си. Много вероятно е всичко да се дължи на емоционалното ви изтощение. Затова работете в тази насока.

Близнаци

През тази седмица ще бъдете по-активни и ще почувствате прилив на енергия. В понеделник и вторник проверявайте внимателно информацията и не се захващайте с десет неща наведнъж. Опитайте се да не правите прибързани заключения. Най-добре е да не започвате спор в четвъртък. Любовните приключения оставете за почивните дни, в противен случай рискувате важна среща в работата.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 20-26 май 2024

Рак

През тази седмица ще са ви необходими повече дипломатичност и гъвкавост при вземането на решения. Времето не е подходящо за утвърждаване на авторитета ви. Покажете съпричастност и съчувствие. Сега не е моментът да ви завладява суетата. Обърнете внимание на малките неща и те ще ви разкрият много интересни неща. Някои представители на знака ще бъдат поканени на важно събитие. Представете се в най-добрата си светлина!

Лъв

В началото на седмицата може да се объркате от някои новини. Имайте предвид, че всичко, което се случва, е за добро. Някои представители на знака ще бъдат заети с такива събития, като планирането на сватба. Други ще получат радостна новина за попълнение в семейството. През целия период всяка една информация ще бъде от полза. Сега сте в силата да създадете необходимия фундамент, за да продължите напред по начина, по който искате. Дори и най-амбициозните ви планове ще намерят подкрепа.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 20-24 май 2024

Дева

През тази седмица комуникацията и съвместните проекти с бизнес партньори могат да отнемат по-голямата част от времето ви. Не говорете прекалено много за себе си и за успехите си. В сряда обажданията, лавината от информация и преговорите ще изискват от вас да имате ясен и последователен план за действие, в противен случай едва ли ще успеете да разпределите енергията и времето си ефективно. В петък обърнете повече внимание на половинката си. Почивните дни посветете на романтиката. 

Везни

Това е седмица, в която ще имате възможност да се откроите от тълпата. За вас започва началото на успешен период, в който ще бъде възможно да постигнете много. Възползвайте се максимално от това, което имате в момента и ще получите още повече. В края на седмицата е възможно да получите предложение за работа, което сте чакали от дълго време. Това ще ви позволи да се издигнете до ново професионално ниво и да печелите добри пари. Събота е ден за приятни изненади.

Скорпион

Това е седмица, която да посветите на добронамереността. Не показвайте неприязън и не осъждайте, дори да мислите, че имате причини за това. Намерете начин да стигнете до компромис. В петък изключете дори минимална проява на агресия в общуването. Само приятелски настроено изказване може да реши даден проблем, другото само ще го изостри.

Вижте още: Финансова съвместимост в брака според зодията

Стрелец

Тази седмицата посветете на уточняването на бъдещите ви планове. Именно там ще е силната ви страна сега, особено през първите два дни на периода. За реални действия все още е рано и не бързайте с реализирането им, тъй като моментът все още не е настъпил, а и има висок риск от това да загубите финансови средства. В четвъртък и петък не обръщайте гръб на покана за културно мероприятие - нито умствено, нито физически.

Козирог

Това е седмица, в която ще ви се иска да се отклоните от обичайния ритъм. Направете нещо по въпроса, защото в средата на седмицата нуждата от промяна може да ви провокира към крайни действия. Дайте си почивка и време да подредите мислите си. Бъдете внимателни при подписването на договори. Не се колебайте да питате за всичко, което ви притеснява.

Водолей

Това е ден, в който ще ви е нужна повече увереност. Дори да изпитвате някакви съмнения - направете така, че това да не ви личи. Спазвайте правилата, не излизайте извън граници, не закъснявайте за срещи - това са главните правила за вас сега. В края на периода не взимайте важни решение в личен план.

Риби

Това е седмица, в която да сте сериозни. Сега не е време за глезене и отпускане. Отнасяйте се към случващото се с доза критичност и скептицизъм. В работата ще покорите върхове, но не се главозамайвайте от това. Бъдете внимателни при работа с документи. В личен план не правете промени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама