Хороскоп за тази седмица, 20 - 26 май 2024


Хороскоп за тази седмица, 20 - 26 май 2024
Снимка: iStock

Научете съветите на звездите за всяка зодия за тази седмица, 20 - 26 май 2024.

Овен

През тази седмица ще се нуждаете от издръжливост и самоконтрол. Успехът изисква внимателно изготвяне на плановете и проверка на информацията. Не отхвърляйте помощта на приятелите си, но не разчитайте на тях, не сте застраховани от тяхната небрежност. Не се поддавайте на емоции, отхвърляйте непрактични решения и отказвайте авантюристични предложения. В края на седмицата може да се появи необходимост от действие и промяна, но това трябва да става много предпазливо. Посветете поне единият почивен ден на семейството и децата.

Телец

Това е седмица на сбъднатите желания. В личните отношения не настоявайте прекалено, тъй като това ще отблъсне партньора ви и ще го накара още по-яростно да отстоява мнението си и да се настрои срещу вашето. Здравето ви ще изисква специално внимание. Не подценявайте оплакванията си. Много вероятно е всичко да се дължи на емоционалното ви изтощение. Затова работете в тази насока.

Близнаци

През тази седмица ще бъдете по-активни и ще почувствате прилив на енергия. В понеделник и вторник проверявайте внимателно информацията и не се захващайте с десет неща наведнъж. Опитайте се да не правите прибързани заключения. Най-добре е да не започвате спор в четвъртък. Любовните приключения оставете за почивните дни, в противен случай рискувате важна среща в работата.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 20-26 май 2024

Рак

През тази седмица ще са ви необходими повече дипломатичност и гъвкавост при вземането на решения. Времето не е подходящо за утвърждаване на авторитета ви. Покажете съпричастност и съчувствие. Сега не е моментът да ви завладява суетата. Обърнете внимание на малките неща и те ще ви разкрият много интересни неща. Някои представители на знака ще бъдат поканени на важно събитие. Представете се в най-добрата си светлина!

Лъв

В началото на седмицата може да се объркате от някои новини. Имайте предвид, че всичко, което се случва, е за добро. Някои представители на знака ще бъдат заети с такива събития, като планирането на сватба. Други ще получат радостна новина за попълнение в семейството. През целия период всяка една информация ще бъде от полза. Сега сте в силата да създадете необходимия фундамент, за да продължите напред по начина, по който искате. Дори и най-амбициозните ви планове ще намерят подкрепа.

Вижте още: Седмичен любовен хороскоп за 20-24 май 2024

Дева

През тази седмица комуникацията и съвместните проекти с бизнес партньори могат да отнемат по-голямата част от времето ви. Не говорете прекалено много за себе си и за успехите си. В сряда обажданията, лавината от информация и преговорите ще изискват от вас да имате ясен и последователен план за действие, в противен случай едва ли ще успеете да разпределите енергията и времето си ефективно. В петък обърнете повече внимание на половинката си. Почивните дни посветете на романтиката. 

Везни

Това е седмица, в която ще имате възможност да се откроите от тълпата. За вас започва началото на успешен период, в който ще бъде възможно да постигнете много. Възползвайте се максимално от това, което имате в момента и ще получите още повече. В края на седмицата е възможно да получите предложение за работа, което сте чакали от дълго време. Това ще ви позволи да се издигнете до ново професионално ниво и да печелите добри пари. Събота е ден за приятни изненади.

Скорпион

Това е седмица, която да посветите на добронамереността. Не показвайте неприязън и не осъждайте, дори да мислите, че имате причини за това. Намерете начин да стигнете до компромис. В петък изключете дори минимална проява на агресия в общуването. Само приятелски настроено изказване може да реши даден проблем, другото само ще го изостри.

Вижте още: Финансова съвместимост в брака според зодията

Стрелец

Тази седмицата посветете на уточняването на бъдещите ви планове. Именно там ще е силната ви страна сега, особено през първите два дни на периода. За реални действия все още е рано и не бързайте с реализирането им, тъй като моментът все още не е настъпил, а и има висок риск от това да загубите финансови средства. В четвъртък и петък не обръщайте гръб на покана за културно мероприятие - нито умствено, нито физически.

Козирог

Това е седмица, в която ще ви се иска да се отклоните от обичайния ритъм. Направете нещо по въпроса, защото в средата на седмицата нуждата от промяна може да ви провокира към крайни действия. Дайте си почивка и време да подредите мислите си. Бъдете внимателни при подписването на договори. Не се колебайте да питате за всичко, което ви притеснява.

Водолей

Това е ден, в който ще ви е нужна повече увереност. Дори да изпитвате някакви съмнения - направете така, че това да не ви личи. Спазвайте правилата, не излизайте извън граници, не закъснявайте за срещи - това са главните правила за вас сега. В края на периода не взимайте важни решение в личен план.

Риби

Това е седмица, в която да сте сериозни. Сега не е време за глезене и отпускане. Отнасяйте се към случващото се с доза критичност и скептицизъм. В работата ще покорите върхове, но не се главозамайвайте от това. Бъдете внимателни при работа с документи. В личен план не правете промени.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама