Хороскоп за тази седмица, 24 - 30 юли 2023


Хороскоп за тази седмица, 24 - 30 юли 2023
Снимка: iStock

Тази седмица ще бъде изключително интересна, като някои зодии ги очакват големи изненади в любовен план, докато други ще се изправят пред предизвикателства в офиса. 

Овен

През тази седмица ще кипите от енергия и това ще ви помогне да успеете в работата. Събитията ще се развиват така, че да подпомогнат развитието на партньорства. В личен план е добре да се отървете от всички ненужни неща, които създават объркване в живота ви. Опитайте се да се разделите през почивните дни ще ви се отрази благоприятно. Все пак намерете някой друг час само за себе си.

Телец

През тази седмица не правете грандиозни планове. Събитията ще са стихийни и някои от плановете ви може да се променят. Ще се наложи да се справите с няколко задачи едновременно. В сряда не предприемайте рискове, не залагайте и не давайте пари назаем. През почивните дни не оставайте на едно място. Намерете време за разходки, спорт и гостуване на роднини.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 24 - 30 юли 2023

Близнаци

Седмицата обещава да бъде доста динамична и стресираща. Още в понеделник ще трябва да се справите със спешни въпроси. В средата на седмицата може да бъдете притеснени от проблеми от миналото. Трябва да се справите с тях, за да очаквате напредък. В петък ситуацията ще се успокои. Това не означава да се захващате с нови задачи. Дайте си няколко дни покой.

Рак

През тази седмица проблемите от миналото ще бъдат оттеглени на заден план и вашите неочаквани решения ще донесат страхотни резултати. Ако целта ви е да постигнете кариерно развитие, опитайте се да не губите ценно време. В сряда ще се радвате на сериозно постижение в професионален план. Не споделяйте емоциите си с другите в четвъртък. Прекарайте уикенда сред природата.

Лъв

През тази седмица обичайте себе си и оставете другите да го направят. Любовта ще ви вдъхнови за подвизи и можете да постигнете всякакви висоти. Имате право да бъдете щастливи. Не се жертвайте през цялото време в името на другите. Сряда е идеалният ден за предприемане на решителни стъпки във всяка област. Преговорите в петък ще бъдат лесни и успешни. Събота е чудесен ден за романтична среща.

Вижте още: Тези зодии ще се къпят в пари през юли 2023

Дева

През тази седмица трябва да сте по-внимателни. Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но все нещо е останало извън вниманието ви и може да изникне изведнъж, заплашвайки стабилността ви. В сряда се отнасяйте предпазливо към настроенията и очакванията на хората, с които тясно свързвате живота си. В петък е най-добре е да предпочитате спокойни места за посещение. През почивните дни бъдете пестеливи.

Везни

През тази седмица везните ще се наклонят във ваша полза. Сега е моментът да сключите сделка или да започнете нещо ново. Много неща ще се решават в сряда. Ако ще пътувате, може да очаквате ярки впечатления и приятни срещи и запознанства. Бъдете внимателни на пътя, най-вече в края на седмицата и през почивните дни. Повечето от събитията сега се случват в близкото ви обкръжение, но това не значи да зарежете вашите си неща и да хукнете да оправяте живота на другите. През почивните дни се погрижете за собствената си безопасност и интереси, като проявите мъдрост.

Вижте още: Тези зодии ги очаква страстен флирт през лято 2023

Скорпион

През тази седмица е препоръчително да съпоставите обещанията си с възможността за тяхното изпълнение. Във вторник има вероятност да получите лоша новина. Не бързайте да се натъжавате, а помислете какви позитиви ви носи тя. Времето е благоприятно за самореализация и проява на талантите ви. През уикенда очаквайте изненадващи гости.

Стрелец

През тази седмица ви предстои да влезете в нови роли и да действате по-смело от обикновено. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или признание. В сряда и четвъртък са възможни и ситуации, свързани с неочаквани и значителни разходи. Важно качество ще бъде далновидността ви. Сега е най-добре да си имате работа с хора, които познавате добре и на които се доверявате. В петък проявете търпимост и се постарайте да не се дразните от дреболии. И проявете нежност и внимание към половинката.

Козирог

Ако в началото на седмицата нe успеете с нещо, не се отчайвайте. Просто се фокусирайте върху други неща, които не изискват такава сложност. В средата не седмицата не избягвайте работата, но в същото време не поемайте твърде много ангажименти. Ако слушате внимателно и чувате хората около вас, можете да постигнете съгласие и разбирателство с повечето от тях. През почивните дни отделете повече време и внимание на децата и ако е необходимо, опитайте се да им помогнете в решаването на важен въпрос.

Вижте още: Последната седмица на юли 2023 ще е кармична за тази зодия

Водолей

Началото на седмицата е добро време за уреждането на административни въпроси. В личния ви живот е препоръчително да проявите такт и търпение. Вашите близки и роднини ще го оценят. В сряда очаквайте добра новина, свързана с професионалното ви развитие. В четвъртък и петък планираните срещи могат да се провалят. Тогава ще се наложи да действате и да мислите бързо. Почивните дни си дарете моменти на усамотение.

Риби

Новата седмица ще ви завари изпълнени с енергия и вдъхновение. Не ги оставяйте да си отидат, без да ги оползотворите. Помислете добре кои са приоритетите ви, за да вложите силите си в сфера, която най-много има нужда от развитие. В средата на седмицата може да срещнете някои трудности, но нека те само ви вдъхновят по пътя нагоре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама