Хороскоп за тази седмица, 27 март - 2 април 2023


Хороскоп за тази седмица, 27 март - 2 април 2023
Снимка: iStock

Овен

Седмицата ще благоприятства интелектуалната дейност. Във вторник не се поддавайте на ласкателства и гледайте критично на действията си. В сряда не се страхувайте да признаете грешките си. Срещите със стари приятели през първата половина на седмицата ще разкрият пред вас нови перспективи. В четвъртък и петък е по-добре да не предприемате драстични стъпки, започнете всичко важно за себе си от събота.

Телец

През тази седмица не си позволявайте нищо прекалено. Всяко излизане извън границите може да ви струва скъпо. Сутрин започвайте деня с лека гимнастика, ако успеете да отделите и време за медитация - още по-добре. В сряда задължително си дайте повече време за почивка и релакс. Намерете час-два, в които да се шляете безцелнои да "проветрите" главата си. В петък и събота не търсете поводи, за да се скарате с любимия човек. Всичко, от което ще се нуждаете, е повече романтика.

Близнаци

Тази седмица е възможно границите на вашето влияние да се разширят. Ще имате шанса да започнете нов печеливш проект. В личния си живот ще имате точно това, което отдавна търсите. Любимият човек е готов да изпълни всяка ваша молба и да ви угоди. В края на периода са възможни премествания, смяна на обстановката или започване на ремонт. Заложете на светлата гама. 

Рак

През тази седмица слушайте интуицията си, проявете комуникативните си умения, хвалете по-често другите, отколкото да ги критикувате. В работата е препоръчително да се придържате към плановете си, дори ако трябва да разчитате само на собствените си сили. В сряда трябва да сте в течение на нещата през цялото време, за да не пропуснете важна информация. През почивните дни се опитайте да загърбите всичките си грижи и да се забавлявате от сърце с приятели.

Вижте още: Емоцията, която всяка зодия най-трудно изразява

Лъв

Контакти, пътувания, срещи - това е само малка част от събитията, които ще се случат тази седмица. Във вторник бъдете внимателни с новата информация, може да е изопачена. Деловите преговори и подписването на документи ще бъдат успешни в сряда. Възможно е да получите предложения от познати, които ще са ви много полезни. Подкрепата на семейството и приятелите през почивните дни ще ви помогне да подобрите самочувствието си.

Дева

Тази седмица няма да мине без разочарования. Много от плановете ви няма да се получат така, както сте си ги представяли. В сряда проявете повече внимание към детайлите, от тях ще зависят резултатите от вашите действия. За да избегнете двусмислени ситуации, опитайте се да говорите само за работните проблеми в службата. Не разкривайте прекалено много за себе си и предпочитанията си. Събота вечер е добър момент за възраждането на романтиката във вашата връзка.

Везни

През тази седмица можете да очаквате събития, които ще променят към по-добро и ще отворят големи възможности за вас. Във вторник ще имате достатъчно енергия за осъществяване на амбициозните си мечти и планове. В сряда не поемайте дори дребен риск. Тогава всички видове приключения са просто противопоказни за вас. В събота по-чувствителните от вас могат да видят и чуят това, което на другите не е позволено да знаят.

Вижте още: Тази зодия ще се сгоди през пролетта на 2023

Скорпион

През тази седмица всички неприятности, които до скоро помрачаваха настроението ви, най-накрая ще останат в миналото. Сега ви очаква успех в бизнеса и на любовния фронт. В сряда бъдете щедри и няма да съжалявате. През почивните дни промяната на обстановката ще ви ободри и ще промени настроението ви към по-добро. Опитайте се да не спирате дотук, продължете напред.

Стрелец

В работата настъпва доста напрегнат период, възможни са многобройни пътувания и командировки, но доходите ще се увеличат. Във вторник, ако имате нужда от помощ, можете да разчитате на приятелите си. В петък бизнес познанствата могат да ви открият блестящи перспективи. В края на седмицата си спестете ненужните срещи. През почивните дни отделете време за себе си и семейството си.

Козирог

През тази седмица не започвайте да действате, без да сте определили целите си, в противен случай времето и усилията ви ще бъдат загубени. Във вторник не се доверявайте твърде много на факти и цифри. Ако интуицията ви се противопоставя на вземането на привидно очевидно решение, нещо не е наред и трябва да се вслушате в нея. Сега шансовете ви да излезете от рутината и да промените живота си значително са изключително големи. Не се оставяйте просто на течението.

Водолей

През тази седмица ще се радвате на доброто разположение на всички към вас. Не подценявайте заслугите си и поискайте това, което ви се полага. В четвъртък може да се случи важно събитие, което ще ви позволи да постигнете издигане в йерархията. В петък бъдете внимателни с конкурентите, те може да не играят по правилата. През някой от почивните дин си направете  пикник извън града.

Риби

През тази седмица помислете за любимия човек. Пренебрегвали сте го дълго време и сега е моментът да наваксате пропуснатото. През целия период трябва да сте по-откровени с близките си. В работата се очертават нови интересни перспективи, не пропускайте шанса си. Вашата основна задача тази седмица ще бъде да бъдете в точното време на точното място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама