Хороскоп за тази седмица, 4 - 10 декември 2023


Хороскоп за тази седмица, 4 - 10 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии в периода 4 - 10 декември 2023.

Овен

Овни, сега сте в доста благоприятни условия, въпреки че може би вие сами не го усещате. Продължава период на делова и творческа активност, който ви позволява да разгърнете творческия си потенциал и да реализирате отдавна замислени планове. Единственият негатив е състоянието на умора, причинено от тази много повишена активност. Срещите и развлеченията ще отнемат много енергия. Намерете време да оставате сами понякога.

Телец

Тази седмица е по-добре да не се срещате с високопоставени хора. Препоръчително е първо да мислите, а след това да действате и да говорите. Във вторник интелектуалната дейност ще бъде успешна, особено ако наблизо има съмишленици. В четвъртък са възможни разногласия с партньори, които няма да бъдат толкова лесни за преодоляване. В неделя ще трябва да внимавате в думите си, за да не се скарате и нараните близките си.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 4- 10 декември 2023

Близнаци

Тази седмица може да сте твърде дълбоко потопени в делата на вашето обкръжение и ще ви е трудно да намерите дори няколко минути за себе си, което ще доведе до раздразнение и конфликтни ситуации. Ще искате да придобиете нови знания, да се усъвършенствате и да продължите напред, но ще ви липсва нужното време. Възможна е среща с влиятелна личност, която ще се отрази положително на кариерното развитие.

Рак

През новата седмица ще имате нужда от сдържаност и яснота в думите, делата и плановете. Ако изпитвате  - не можете да разчитате на успех. В четвъртък е препоръчително да чатите по-малко и като цяло да контактувате с хора в реален режим. Петък е благоприятен ден за започване на нещо ново. Тази седмица ще успеете да разрешите лесно и бързо важен личен въпрос. През почивните дни се опитайте да не се претоварвате с домакински задължения.

Лъв

През новата седмица работата заплашва да погълне по-голямата част от времето ви, а резултатът и финансовото възнаграждение ще зависят от вашето хладнокръвие и съгласуваност с останалите. Във вторник и петък спонтанните действия обещават да ви донесат късмет, така че можете спокойно да се поддадете на внезапен импулс. Сряда може да се окаже най-трудният ден от седмицата, така че не правете резки движения тогава. През почивните дни не оставайте у дома.

Дева

Седмицата е доста нестабилна и напрегната, но не забравяйте за интуицията си. Особено в понеделник тя ще ви помогне да усетите измама и ласкателство. Вашите проекти и мнение ще бъдат търсени и около вас ще има много важни хора. Предприемането на риск сега е силно противопоказно. Заложете на познатите и доказани методи и практики.

Везни

През тази седмица ще са ви необходими повече дипломатичност и гъвкавост при вземане на решения. Вслушайте се в гласа на интуицията си и ще постигнете целта си. Освен това можете да намерите истински съмишленици в лицето на партньорите си. Обърнете внимание на малките неща и те ще ви разкрият много полезни и интересни подробности. Някои представители на знака ги очаква сватба или попълване на семейството. Като цяло ви очаква хармоничен и успешен период.

Вижте още: Зодиите, които ще получат предложение за брак през декември

Скорпион

Не се стремете постоянно да сте на преден план, сега би било по-добре да се оттеглите в сянка за известно време. Вероятни са промени към по-добро в работата, ще се появят нови възможности за професионално израстване и укрепване на материалното благосъстояние. Важно е обаче енергията ви да не се превръща в сляпа самоувереност. Сега не бива да сте като танк в решаването на въпроси, които изискват малко повече дипломатичност.

Стрелец

Стрелци, през новата седмица ще ви трябват качества като издръжливост и спокойствие. Те ще ви помогнат да не попаднете в доста неприятна ситуация. Поддържайте всичко в баланс, сега умът е по-важен от чувствата. В сряда ще имате много неща за вършене, свързани с кариерата ви. Ще трябва да работите усилено, за да постигнете целите си. В края на седмицата може да ви очаква изненада – съдбовна среща с нов човек.

Козирог

През тази седмица очаквайте повишаване на активността и продуктивността. Вероятна е промяна на местожителството и ново романтично запознанство. Спечелете доверието на началниците си и пред вас ще се отворят нови възможности, докажете своята надеждност. Петък е подходящ за пътувания, командировки и преместване. Не забравяйте за натрупаните си домакински задължения и проблеми. Възможно е да възникнат разногласия с половинката ви, които обаче могат лесно да бъдат разрешени чрез намиране на компромисно решение.

Водолей

Водолеи, през тази седмица можете спокойно да замислите нещо грандиозно и да не се страхувате да останете без подкрепа. Вторник ще ви донесе прилив на енергия, особено за тези, които не обичат да седят на едно място. Настъпва страхотно време за творчество и любов. Ще привличате хората със своята активност и позитивност. В петък се опитайте да не губите яснота на мисълта. През целия период вашите действия трябва да бъдат точни и решителни.

Риби

Подсъзнателно сте готови за борба и радикална промяна. Просто действайте по-меко, бъдете по-мили, сменете гнева си с милост, така ще бъде по-лесно и за вас, а и за околните. Спазвайки строги граници на учтивост и дисциплина можете да получите неочаквано повишение или друг, но не по-малко приятен подарък от съдбата.  Събота или неделя може да ви напомнят за задълженията към близките.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама