Хороскоп за тази седмица, 4 - 10 декември 2023


Хороскоп за тази седмица, 4 - 10 декември 2023
Снимка: iStock

Научете какво очаква всички зодии в периода 4 - 10 декември 2023.

Овен

Овни, сега сте в доста благоприятни условия, въпреки че може би вие сами не го усещате. Продължава период на делова и творческа активност, който ви позволява да разгърнете творческия си потенциал и да реализирате отдавна замислени планове. Единственият негатив е състоянието на умора, причинено от тази много повишена активност. Срещите и развлеченията ще отнемат много енергия. Намерете време да оставате сами понякога.

Телец

Тази седмица е по-добре да не се срещате с високопоставени хора. Препоръчително е първо да мислите, а след това да действате и да говорите. Във вторник интелектуалната дейност ще бъде успешна, особено ако наблизо има съмишленици. В четвъртък са възможни разногласия с партньори, които няма да бъдат толкова лесни за преодоляване. В неделя ще трябва да внимавате в думите си, за да не се скарате и нараните близките си.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 4- 10 декември 2023

Близнаци

Тази седмица може да сте твърде дълбоко потопени в делата на вашето обкръжение и ще ви е трудно да намерите дори няколко минути за себе си, което ще доведе до раздразнение и конфликтни ситуации. Ще искате да придобиете нови знания, да се усъвършенствате и да продължите напред, но ще ви липсва нужното време. Възможна е среща с влиятелна личност, която ще се отрази положително на кариерното развитие.

Рак

През новата седмица ще имате нужда от сдържаност и яснота в думите, делата и плановете. Ако изпитвате  - не можете да разчитате на успех. В четвъртък е препоръчително да чатите по-малко и като цяло да контактувате с хора в реален режим. Петък е благоприятен ден за започване на нещо ново. Тази седмица ще успеете да разрешите лесно и бързо важен личен въпрос. През почивните дни се опитайте да не се претоварвате с домакински задължения.

Лъв

През новата седмица работата заплашва да погълне по-голямата част от времето ви, а резултатът и финансовото възнаграждение ще зависят от вашето хладнокръвие и съгласуваност с останалите. Във вторник и петък спонтанните действия обещават да ви донесат късмет, така че можете спокойно да се поддадете на внезапен импулс. Сряда може да се окаже най-трудният ден от седмицата, така че не правете резки движения тогава. През почивните дни не оставайте у дома.

Дева

Седмицата е доста нестабилна и напрегната, но не забравяйте за интуицията си. Особено в понеделник тя ще ви помогне да усетите измама и ласкателство. Вашите проекти и мнение ще бъдат търсени и около вас ще има много важни хора. Предприемането на риск сега е силно противопоказно. Заложете на познатите и доказани методи и практики.

Везни

През тази седмица ще са ви необходими повече дипломатичност и гъвкавост при вземане на решения. Вслушайте се в гласа на интуицията си и ще постигнете целта си. Освен това можете да намерите истински съмишленици в лицето на партньорите си. Обърнете внимание на малките неща и те ще ви разкрият много полезни и интересни подробности. Някои представители на знака ги очаква сватба или попълване на семейството. Като цяло ви очаква хармоничен и успешен период.

Вижте още: Зодиите, които ще получат предложение за брак през декември

Скорпион

Не се стремете постоянно да сте на преден план, сега би било по-добре да се оттеглите в сянка за известно време. Вероятни са промени към по-добро в работата, ще се появят нови възможности за професионално израстване и укрепване на материалното благосъстояние. Важно е обаче енергията ви да не се превръща в сляпа самоувереност. Сега не бива да сте като танк в решаването на въпроси, които изискват малко повече дипломатичност.

Стрелец

Стрелци, през новата седмица ще ви трябват качества като издръжливост и спокойствие. Те ще ви помогнат да не попаднете в доста неприятна ситуация. Поддържайте всичко в баланс, сега умът е по-важен от чувствата. В сряда ще имате много неща за вършене, свързани с кариерата ви. Ще трябва да работите усилено, за да постигнете целите си. В края на седмицата може да ви очаква изненада – съдбовна среща с нов човек.

Козирог

През тази седмица очаквайте повишаване на активността и продуктивността. Вероятна е промяна на местожителството и ново романтично запознанство. Спечелете доверието на началниците си и пред вас ще се отворят нови възможности, докажете своята надеждност. Петък е подходящ за пътувания, командировки и преместване. Не забравяйте за натрупаните си домакински задължения и проблеми. Възможно е да възникнат разногласия с половинката ви, които обаче могат лесно да бъдат разрешени чрез намиране на компромисно решение.

Водолей

Водолеи, през тази седмица можете спокойно да замислите нещо грандиозно и да не се страхувате да останете без подкрепа. Вторник ще ви донесе прилив на енергия, особено за тези, които не обичат да седят на едно място. Настъпва страхотно време за творчество и любов. Ще привличате хората със своята активност и позитивност. В петък се опитайте да не губите яснота на мисълта. През целия период вашите действия трябва да бъдат точни и решителни.

Риби

Подсъзнателно сте готови за борба и радикална промяна. Просто действайте по-меко, бъдете по-мили, сменете гнева си с милост, така ще бъде по-лесно и за вас, а и за околните. Спазвайки строги граници на учтивост и дисциплина можете да получите неочаквано повишение или друг, но не по-малко приятен подарък от съдбата.  Събота или неделя може да ви напомнят за задълженията към близките.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама