Интересни неща за Скорпион, които може би не знаете


Интересни неща за Скорпион, които може би не знаете
Снимка: iStock

Неподвижният воден знак Скорпион е изпълнен с воля и решителност, повечето цели или планове постига до край. Това е един от най-сложните знаци, защото под леденото поведение се водят битки и страсти на крайности. Трябва да внимават да не се подават на завист и власт.

Силни страни: Лоялни, съсредоточени и решителни

Слаби страни: Импулсивни и прибързани

Съвет: Трябва да проявят повече търпение в очакванията си към другите

Дати: Между 23 октомври и 21 ноември

Скорпионите имат огнена нотка, която ги тласка във всичките им начинания. Тази тяхна природа ги прави едни от най-дръзките работници, новатори и харизматични лидери.

Скорпиона има парадоксално качество. Въпреки че е неподвижен знак, неговият елемент е този на Водата, която се движи и променя, качества, които този зодиак въплъщава с лекота. Това, което стои в основата на тези хора, е способността за променливост.

Скорпион може наистина да процъфти, след като си позволи известна уязвимост. Само тогава те могат истински да се насладят на любов, състрадание и разбиране.

Този знак се чувства спокойно, когато имат знания за емоционалното състояние на други хора. Те изискват онова чувство на сигурност и емоционален комфорт, което идва с разбирането на това, което другите мислят и чувстват за тях.

Силата на емоциите на Скорпиона остава в основата на тяхното битие. Те са склонни да основават своята решимост. Малко са тези, които не могат да превърнат мечтите и целите си в реалност. Тези хора имат голямо доверие в себе си, което им позволява да се справят с почти всякакъв вид конфликти, идващи по пътя им.

Те ценят лоялността и никога няма да забравят онези, които са им помагали в необходимото време. Известно е обаче, че са доста твърдоглави, което понякога пречи на напредъка им. Този фиксиран знак има тенденция да бъде водеща роля в организацията. Техният стремеж и старание водят проектите към успех.

Скорпионът е известен със своя сексуален нагон и страст. Тяхното влияние е много повече от просто състояние на страстна възбуда. Скорпиона успява да проникне зад всички маски и желания на другите. Те пронизват лъжи, сякаш не са нищо, използвайки ясновидския си инстинкт за това. Това също така им дава възможност бързо и точно да преценят ситуация или нечий персонаж в движение, за да се предпазят.

Това са съдиите, съдебните заседатели и палачите на хороскопа. Тяхната мощна и непростима мъдрост е това, което държи грешните дейци на разстояние. Така че, ако случайно оставят някой да премине в царството им, той ще се възползва от тяхната благословия, помощ и защита.

Преценката им е праведна и справедлива, така че ако случайно другите не преминат изпитанието си, те просто трябва да се върнат отново като по-добри, по-развити и достойни личности.

Лошата страна на Скорпиона е, че може да се подведе на негативното влияние на Марс/Плутон, превръщайки ги в безотговорни, импулсивни и по-скоро агресивни владетели.

Скорпионите обичат да държат нещата за себе си в тайна, а когато някой успее да ги види в истинската им същност, е нещо, което скорпиона оценява.

Истинската сила на този зодиак се крие в тяхната пронизваща и понякога сурова честност. Хората често се страхуват да говорят истината поради страх от дискриминация. Това не е така при Скорпиона. Те ще вземат всяка лъжа и илюзия и ще я задушат в земята, докато тя изчезне.

Добри професии за тях са: психолози/психиатри, детективи, изследователи, химици, хирурзи, политици. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама