Жените от тези 3 зодии са истински мъжемелачки


Жените от тези 3 зодии са истински мъжемелачки
Снимка: iStock/Guliver

Точно тези дами не са нито най-послушните, нито най-верните жени! Те правят каквото си поискат и могат да въртят всеки мъж на малкия си пръст.

Ето кои жени са най-големите мъжемелачки според хороскопа:

Овен

Определено дамите от тази зодия не са най-милите и чисти ангелчета. Всъщност те определено влагат много старание във връзките си и се отдават на партньора си. Но! Има едно голямо но. Често им хрумват различни прищявки и желания. В един момент могат да искат един мъж до себе си, а в другия вече да са на друга тема. За тях разнообразието в интимен и романтичен план е много важно. На жените Овен не им е трудно да приключват и започват връзки, защото винаги търсят най-доброто за себе си.

Везни

Това са едни от най-красивите и привлекателни жени в хороскопа. Красотата, чарът и стилът им се виждат отдалеч. Те са стройни и привлекателни. Най-важното женско качество, което притежават е, че знаят как да спечелят мъжките сърца. За тях любовта и романтиката са детска игра. Около тях винаги има много обожатели и могат само да се наслаждават на мъжките грижи и внимание около себе си. Когато говорим за връзки обаче, не са склонни да отдават сърцето си на всеки. Могат да разбият всяко мъжко сърце с лека ръка и то без да искат, просто им е вродено…

Скорпион

Жените от този знак са много непредвидими и не обичат някой друг да командва парада. Обикновено избират мъжете, които харесват и с които искат да бъдат. Трудно могат да паднат в капана на случайните ухажори. Скорпионите не се свенят да пробват новото и различното за тях в любовта. Склонни са да започват и прекратяват връзки без особена причина. Лесно може да им доскучае и да се впуснат в търсенето на нов любовник.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама