Жените от тези зодии си падат по лоши момчета


Жените от тези зодии си падат по лоши момчета
Снимка: iStock/Guliver

Почти всяко момиче има шанс да се влюби в абсолютно неподходящ човек, но представители на някои от знаците на зодиака правят тази грешка постоянно. Те буквално не могат да подминат лошите момчета.

И да, те добре знаят какво ще се случи. Просто не мога да устоят на „лошите“. И в най-добрия случай те бързо се разочароват от конкретния човек, а в най-лошия случай - влизат в токсични отношения, които сериозно вредят на психиката им. Вижте кои са тези зодии!

Водолей

Момичетата Водолей имат вид на "вътрешен бунтар". Те предизвикателно ще изберат някой, който ще шокира близките или приятелите им. Само за да покажат своята различност и оригиналност. Те обаче не могат да „опитомят“ лошото момче, така че всичко бързо престава в скандали и раздяла.

Близнаци

Въпреки високия интелект, момичетата от зодия Близнаци се характеризират с лекомислие. Те изобщо не мислят за бъдещето. Ако в момента се чувстват добре с „лошо момче“, продължават с него. Какво ще се случи след това – не ги интересува. Близнаците обаче много лесно се разделят с хората, когато осъзнаят, че спират да получават удоволствие от общуването. Така че за тях това е просто още едно забавно приключение.

Скорпион

Скорпионите не се интересуват от обикновените хора. По-точно, те са интересни, но по-скоро като инструменти. И предпочитат да изграждат отношения с равни - същите страстни, оригинални и безкомпромисни, като тях. Те искат страстите да кипят. Нещо повече - Скорпионите са едни от малкото, които наистина могат да укротят „лошото момче“ и да получат това, което искат. Малко хора са способни на това от други зодиакални знаци.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ СЕ ВЛЮБЯТ ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Стрелец

Младите жени Стрелец търсят някой толкова оригинален и подходящ за тях, и се спират на „лоши момчета“. Те не се нуждаят от дълбоки връзки, чувства и преживявания - те трябва да се забавляват. И така обичайните нужди са задоволени. И „лошите момчета“ са перфектният избор за тях. Освен това Стрелецът никога няма да си позволи да се влюби бързо, така че отрицателните последици от подобни романи на практика са изключени.

Овен

Въпросът тук е - кой има лош късмет, лоши момчета или момчетата от зодия Овен. Защото и едните, и другите, знаят как да вгорчат живота на противоположния пол. Какво могат да постигнат? От страна на мъжете - опит, от страната на дамите Овен - ентусиазъм, енергия и желание да направят всичко по свой начин. Но връзката между тях никога няма да е скучна.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама